7 Ноември, 2011 11:05 1 534 0

Блъснатото дете в София е в стабилно състояние

  • пирогов-
  • мвр-
  • катастрофа-
  • пешеходна пътека

13-годишното момиче, което преди дни бе блъснато на пешеходна пътека в София, е в стабилно състояние и за сега не се предвижда да бъде оперирана. Това е мнението на доц. д-р Николай Габровски, началник на клиниката по неврохирургия в „Пирогов“, съобщават от болничното заведение. Момичето беше ударено на бул. "Сливница" на 3 ноември. След постъпването си в "Пирогов", пострадалото момиче е настанено на лечение в детската реанимация.

В клиниката по неврохирургия, с опасност за живота, е и приета възрастна дама на  97 г. Жената е паднала от балкона на жилището си в жк. "Надежда". Получила е счупване на черепа, контузия на мозъка и счупване на предмишницата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА