Last news in Fakti

25 Януари, 2017 12:20 2 363 3

Моника Белучи дои крави във филм на Кустурица (ВИДЕО)

  • моника белучи-
  • емир кустурица-
  • на млечния път

Белучи смята, че ролята в "На Млечния път" е най-зрялата в кариерата й

Известната италианска актриса Моника Белучи се е научила да дои крави, подготвяйки се за ролята си във филма на Емир Кустурица "На Млечния път", предаде ТАСС.

"Емир ме научи да доя крава и се оказа, че това е много лесна работа", каза Белучи в отговор на въпрос как се е справила с животното. Тя сподели също, че при снимките за последния филм на сръбския режисьор е имало много трудности.

"Беше много трудно да се учи сръбски език, а Емир се мъчеше да го направи още по-трудно, тъй като от време на време вмъкваше нови реплики, които аз трябваше да повтарям, докато не ги произнеса както трябва", сподели актрисата.

Не по-лесно било да се снима в студена вода, носеща на гръб ранения си любим, чиято роля играе самият Кустурица. Всичко това било много трудно за Белучи, която признава, че се занимава с пилатес, за да поддържа формата си, но не хаби особено много енергия.

Въпреки трудностите Белучи, която има зад себе си над 60 филма, смята, че ролята в "На Млечния път" е най-зрялата в кариерата й.

Световната премиера на филма бе на кинофестивала във Венеция миналата година. На сръбската премиера лентата привлече толкова много зрители, че залите на етноселото Дървенград не успяха да съберат всички желаещи и затова трябваше да се пуснат допълнителни прожекции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 доене

    3 2 Отговор
    Бих я доил аз, докато тя дои кравите ))
  • 2 Кобрата

    6 0 Отговор
    Страхотна жена е Моника Белучи, въпреки, че е на 52 години, е много по-красива дори от някои пикли на 20-25.
    Дето се вика - Лачената чанта, си е лачена, дори и като остарее!
  • 3 VMORO

    0 0 Отговор
    Лачена, ама влачена