2 Февруари, 2017 02:05 668 0

Фарел Уилямс се сдоби с тризнаци

  • уилямс-
  • тризнаци
Фарел Уилямс се сдоби с тризнаци - 1
Снимка: БТА/АР

Фарел Уилямс и съпругата му Хелън се сдобиха с тризнаци. Изпълнителят на хита „Happy“ и половинката му вече имат един, 8-годишен син, който носи името Рокет. Хелън е родила по-рано този месец, но полът и имената на бебетата все още не са обявени официално.

Говорителят на 43-годишната музикална звезда заяви пред медиите само това, че всички в семейство Уилямс са здрави и щастливи. Фарел и Хелън живеят в неговия роден град Маями, като са женени от 2013-та година.

Наскоро той каза в интервю: „Израснал съм на Вирджиния Бийч. Обичам лодки и обожавам да съм в океана – това е най-доброто усещане в света. Понякога имам чувството, че живея във водата. Повечето идеи ми хрумват в банята или докато се къпя в морето.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА