11 Февруари, 2017 07:00 4 905 1

Вашият хороскоп за днес, 11.02.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • телец-
  • дева

Водолей

Днес е възможно известно неразбирателство с околните. Това налага да преосмислите позициите си. Паричните ви проблеми няма да са много. Добре е да сте по-отзивчиви към някои грижи на ваши близки.

Риби

Днес е твърде вероятно получените от вас неочаквани постъпления да премахнат всички ваши стари страхове от финансов характер. Ще се нуждаете от голяма доза увереност, за да можете с пълна сила да осъществите замислените от доста време проекти.

Овен

Днес ще сте прекалено заети, защото сте поели много ангажименти и сега ви е трудно да се справите с всичко. Поискайте помощ от ваши близки. Дръжте под контрол финансите си, не правете излишни харчове. Ще се радвате на нови приятелства.

Телец

Днес се опитайте да се освободите от някои свои стари финансови дългове, преди да планирате по-сериозни инвестиции, независимо дали са от личен или професионален характер. Взимайте добре обмислени решения и ръководете внимателно делата си.

Близнаци

Днес се стремете да сте максимално активни и организирани, за да се справите със всички задачи, които сте си поставили. Така ще постигнете и финансова стабилност. Ще получите добра новина от ваш приятел.

Рак

Денят ви ще е емоционално наситен. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали с години, а любим човек ще ви направи много приятна изненада. Намерете време и за почивка.

Лъв

Днес не се натоварвайте със задачи, които са непосилни за изпълнение. Опитайте се да отделите достатъчно време за семейството си, тъй като те ще имат благотворно влияние върху вас. Отнасяйте се по-пестеливо към наличните си средства.

Дева

Днес внимателно търсете нови възможности за по-добро професионално развитие. Преценявайте обективно хората, с които искате да работите за в бъдеще. Въздържайте се от започването на съмнителни финансови операции.

Везни

Твърде вероятно е да се изправите пред някои неочаквани предизвикателства, които могат да поставят под въпрос материалната ви сигурност. Бъдете последователни. Опитайте се да владеете чувствата си пред партньора в любовта.

Скорпион

Днес избягвайте усложнените взаимоотношения със своите близки. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение. В любовта се отнасяйте с по-голямо уважение към желанията на интимната си половинка.

Стрелец

Днес се опитайте да ограничите до минимум разходите си, като избягвате крупните покупки, които могат да ви поставят в затруднено положение. Добре обмислете предложение за нова работа.

Козирог

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще почувстват значително стабилизиране в материалната сфера. Опитайте се да разпределите ангажиментите си така, че да имате достатъчно време и за почивка и приятни занимания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба Веска

    1 1 Отговор
    готино