23 Февруари, 2017 20:00 3 243 0

Жертвите, които хората правят за любовта

Някои жертви в името на любовта ще ви шокират, други ще ви разплачат

Жертвите, които хората правят за любовта - 1

Тук сме събрали историите на няколко двойки, които споделят от какво е трябвало да се откажат в името на връзката си. Някои от тях ще ви трогнат, други ще ви изненадат. В крайна сметка, за любовта няма формула и всеки сам определя колко и какво може да остави, за да бъде щастлив във взаимоотношенията си.

1. Преместих се на близо 2000 километра, за да заживея с приятеля си. Това се случи преди 6 години и нито за момент не съм съжалила за решението си. Много съм щастлива!

2. Съгласих се на отворен брак след 11-годишна връзка.

3. Останах омъжена за съпруга си, защото исках децата ни да израснат в дом с двама родители.

4. Това да сме разделени! Чаках 2 години без да се виждаме преди сватбата, защото живеехме твърде далече един от друг. (Връзка от разстояние)

5. Напуснах работа, преместих се на другия край на страната, прекъснах контакти с 98% от приятелите си, но не бих променила нищо. Такъв е животът на военните.

6. Оставих го да ме отблъсне, за да вярвам, че все още имам шанс да бъда щастлива след смъртта му. Не искаше да съм млада вдовица.

7. Той е глух, а аз чувам. Не се виждам с прителите си, когато съм с него и не ходим на партита, където той да не може да комуникира с някого.

8. Аз напуснах страната си, приятелите си и семейството си, заради него. Той никога не остави алкохола.

9. Останах с моя съпруг, след като ми изневери и му простих, защото знаех, че той умираше.

10. Отказах се от част от наследството си, за да мога да се оженя.

11. Напълно отрязах приятелите си и посветих живота си на него и никой друг. Най-добрите 3 години от живота ми. Очаквам останалите!

12. Приех доведения ми син като собствен, въпреки че се зарекох никога да нямам деца. Аз съм единствената майка, която той някога е познавал.

13. Всичките ми пари отиват по разходите му, а той е в затвора.

14. Оставих го, за да съм щастлива. Понякога това е всичко, което трябва да направиш.

15. 5 години живяхме заплата до заплата, защото той учеше и нямаше работа, заради ученето. Оставихме това да имаме деца на заден план. Не съжалявам за нищо.

16. Скъсах с него, защото не исках да съм без пари и бременна. Отказах се заради любовта към самата себе си и не съжалявам.

17. Изоставих семейството си, заради бебето, което носех тогава. Те не бяха съгласни с моята бременност, но аз го исках повече от всичко. Обожавам детето си!

18. Останах в родния си град, а цялото ми семейство се премести на друго място. Направих го заради него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА