24 Февруари, 2017 10:21 4 222 0

Иновативна апаратура на БТЛ Индъстрийз за лимфен дренаж

  • бтл-
  • дренаж

Съвременен апарат за лимфен дренаж за бързо възстановяване след рак на гърдата

Иновативна апаратура на БТЛ Индъстрийз за лимфен дренаж - 1

Мануалният лимфен дренаж, който доскоро единственo се използваше за лечение на отоци в крайниците при пациентите с нарушен лимфен поток, в следствие на оперативно лечение на онкологични заболявания, вече успешно може да бъде заменен от съвременен апарат за лимфен дренаж.

Освен за възстановяване на циркулацията на лимфата при хора, претърпели онкологични операции, модерният апарат може да бъде използван и от напълно здрави пациенти, които искат да се преборят с целулита.

Апаратът BTL- 6000Lymhastim е разработен от БТЛ Индъстрийз и намира голямо приложение както в множество болнични заведения, така и в козметични студия. Дейността му се основава на пневматичната пресотерапия, а уникалните му апликатори притежават застъпващи се камери, които нежно масажират и по този начин стимулират естественото циркулиране на лимфата в тялото.

Новият апарат за лимфен дренаж на BTL Industriesе от голяма полза за всички, които страдат от отоци на крайниците,поради хирургично отстраняване на лимфните възли при онкологична операция. Лимфният дренаж намалява и дискомфорта и болката, които съпътстват отока. Пациенти споделят, че има видими резултати още при първата процедура.

Преди да бъде започнат какъвто и да било терапевтичен курс, трябва да бъде направена консултация с лекар. Обикновено се препоръчва рехабилитационна програма в продължение на 10 до 15 дена с по една процедура дневно. Всичко зависи изключително от индивидуалното състояние на пациента.

Както вече стана ясно, BTL- 6000Lymphastim се използва много успешно и за борба с целулита. Затова намира приложение и в елитните козметични салони и студия, които предлагат ефикасни процедури, с бърз ефект върху кожата, особено ако терапиите се съчетаят с други процедури.

Лимфният дренаж има ефект и върху ревитализацията. Пациентите се радват на гладка и подмладена кожа след няколко процедури, тъй като апарата стимулира извеждането на токсините от организма и спомага кръвообращението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА