Last news in Fakti

30 Март, 2017 09:21 1 561 0

Успешен старт на кариерата при модерни условия в БТЛ Индъстрийз

  • бтл-
  • работно време-
  • продуктивност
Успешен старт на кариерата при модерни условия в БТЛ Индъстрийз - 1

В нашата вечно променяща се среда няма как да отгатнем, какво ни е подготвил утрешния ден, но можем да развием способността да бъдем гъвкави. Успешни стават именно онези, които умеят бързо да се адаптират към промените и остават отворени към предизвикателства. Това се отнася както за всеки човек, така и за фирмите, които трябва да оцеляват в силно конкурентен пазар.

Гъвкаво работно време за по-висока продуктивност

Данни от различни психологически изследвания са категорични, че не е възможно човек да остане максимално продуктивен по 8 часа 5 дни в седмицата. Времето, в което сме продуктивни на ден е средно между 4 и 6 часа. Концентрацията може да се задържи и по-дълго, разбира се, но след това е нужно и по-дълготрайно откъсване от работата, за да може умът да почине качествено.

От тази година, Швеция въведе 6-часовия работен ден на регионално ниво. Резултатът от този експеримент показа, че продуктивността на служителите се е повишила значително, хората се чувстват здрави и енергични и идват на работа с желание.

При компании в България с международно участие­– като БТЛ Индъстрийз, се наблюдава най-явна приемственост към съвременния модел на гъвкаво работно време, при което на работещия е позволено сам да определя кога и колко време да работи.

10 причини да станете част от екипа на БТЛ Индъстрийз:

Фирмената политика на БТЛ Индъстрийзсе основава на световно признати принципи и модели на работа, които имат за цел да извличат най-доброто от служителите, осигурявайки им:

* приятна, мотивираща среда

* участия в образователни семинари

* разтоварващити ймбилдинги

* гъвкаво работно време

* сигурност и визия за бъдеще

* признание на уменията и талантите

* важна единица от международен колектив

* усещане за мисия и принадлежност към смислена кауза

* социални придобивки

* работно място в центъра на Пловдив

Удовлетворението на служителите – ключът към успеха на компанията

Работните екипи в БТЛ Индъстрийз се оглавяват от професионалисти, които мислят мащабно и имат ясното съзнание, че основната заслуга за положителното представяне и пазарния успех на предлаганите продукти, се дължи именно на служителите и техните мотивация и продуктивност.

Работната мотивация се намира в тясна връзка с продуктивността. Факторът, който им оказва най-силно влияние е удовлетвореността от работата. Затова политиката на управление на човешките ресурси на БТЛ Индъстрийз е изцяло насочена към индивида и създаване на приятен микроклимат, в който ролята на фактора стрес е сведена до минимум.

Възможности за растеж и усъвършенстване

Участията в различни спортни и културни мероприятия, образователни семинари и програми за повишаване на квалификацията са още едно доказателство, че БТЛ Индъстрийз е компания с модерна визия, която оценява служителите си и не се колебае да инвестира в тяхното професионално развитие.

Удобно местоположение, по-ниски разходи за транспорт

Когато работното място се намира в твърде отдалечен район от града и жилището, разходите за транспорт се увеличават, което добавя един ненужен товар към месечното възнаграждение. В Пловдив, БТЛ Индъстрийз е сред малкото големи компании, с екип от специалисти, наброяващ над 200 души, чиито обекти са в близост до центъра на града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА