Last news in Fakti

1 Март, 2017 11:25 2 811 0

Децата с най-забавните планове за бъдещето

Децата с най-забавните планове за бъдещето - 1

Децата имат уникален мироглед и винаги виждат нещата, които ние, възрастните, пропускаме да видим. Както е казано, трябва да се научим да бъдем повече като тях, за да се радваме по-искрено на живота и да не се нагърбваме с тежестта на реалността. Вижте как необремененото детско съзнание вижда невероятните възможности, които светът може да му предложи.

15 деца споделят какви искат да станат като пораснат големи:

1. 2-годишната ми племенница току-що ми каза, че като порасне иска да стане алигатор. А ако не може да стане алигатор, би искала да е охлюв. Пътуването до Зоо парка и се отрази вдъхновяващо.

2. Дъщеря ми ми каза, че иска да е линейка като порасне. Не парамедик или шофьор на линейка, а самата линейка.

3. Нямам деца все още, но си спомням, че като малка исках на бъда Дж. К. Роулинг. И то не писателка, а просто Дж. К. Роулинг.

4. Когато съм бил малък съм казал на нашите, че искам да съм „голям страшен динозавър тийнейджър“. Заливаха се от смях като ми разказваха, затова не знам как свършва историята и защо съм искал това.

5. Синът ми ми каза, че когато се ожени, неговата приятелка ще мие чиниите. Казах му, че ако има съпруга и приятелка, НЯМА да има здрави чинии вкъщи.

6. 4-годишната ми племенница иска да стане джип като порасне.

7. Исках да съм коза, когато бях малък. Брат ми искаше да е жаба. Сега племенникът ми иска да е пожарен кран. Интересно семейство.

8. Майка ми има видео, на което и казвам, че искам да стана наемен убиец, когато порасна. Бил съм на 4 години.

9. 7-годишният ми син ме попита дали може да се ожени за някоя от сестрите си, когато порасне. Страховито и едновременно сладко желание.

10. 4-годишната ми племенница иска да стане дракон, когато стане голяма.

11. Веднъж в училище бях написал съчинение за това как искам да стана убиец като порасна. Трябваше да обяснявам, че просто много харесвах играта Hitman.

12. Разпитвах 5-годишната ми братовчедка каква иска да стане, когато порасне – доктор, учен, адвокат, певица... Тя каза: „О, не! Аз искам да съм стриптизьорка!“ Останах безмълвна.

13. Дъщеря ми иска да е фея, когато порасне.

14. Като малък исках да стана касиер, защото си мислих, че после задържат парите за себе си.

15. Попитах 4-годишната ми дъщеря каква иска да стане като порасне и тя ми каза: „Човек!“ Явно отглеждам дете с реалистични цели в живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА