Last news in Fakti

14 Март, 2017 15:48 2 055 0

Бременната Бионсе пак доказа, че е секси

  • бионсе-
  • рокля-
  • бременна

Певицата облече къса черна рокля за семейно парти

Бременната Бионсе пак доказа, че е секси - 1

Онази малка черна рокля, за които се казва, че трябва да присъства в гардероба на всяка жена, не трябва да отива в дъното на дрешника по време на бременност - поне така смята Бионсе, пише сп. "Пийпъл".

35-годишната певица, която е бременна с близнаци, сподели нови снимки, с които показа колко секси може да бъде една жена в напреднала бременност.

На снимките певицата е облечена с къса черна рокля, които са съчетани много изкусно с кожено яке и високи ботуши с дебели токове.

Бременната Бионсе пак доказа, че е секси

Звездата бе облечена така за семеен празник. Поводът бе рожденият ден на доведения й баща Ричард Лоусън, който се ожени за майка й Тина Ноус през 2015 г.

Мама Тина Ноулс Лоусън документира партито със снимки в своя Инстаграм профил.

Бременната Бионсе пак доказа, че е секси


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА