Last news in Fakti

7 Април, 2017 15:44 2 388 1

Съпругът на Мел Би: Тя лъже, не съм я малтретирал

  • стивън белафонте-
  • мел би-
  • лъжа-
  • обвинения-
  • тормоз-
  • малтретиране-
  • мелани браун

Британската звезда го обвини в системен тормоз и домашно насилие и дори се сдоби с ограничителна заповед

Съпругът на Мел Би: Тя лъже, не съм я малтретирал - 1
Снимка: shutterstock

Съпругът на британската звезда Мел Би "категорично" отрече обвиненията, че системно е малтретирал и тормозел съпругата си физически и психически в продължение на години, съобщава Би Би Си.

Адвокатите на Стивън Белафонте публикуваха изявление, след като бившата спайска подаде документи за развод и си издейства ограничителна заповед срещу него.

Тя твърди, че е жертва на домашно насилие и е била пребивана много пъти от съпруга си, който също така я заплашвал, че ще унищожи кариерата ѝ, разпространявайки публично нейни сексзаписи.

Правните съветници на 41-годишния продуцент, определи изявленията и обвиненията на Мел Би като "скандални, възмутителни, неоснователни и неверни". Те заявиха, че когато "излезе наяве цялата истина за това, колко далеч е стигнала г-жа Браун в опита си да създаде фалшива представа за брака си с Белафонте, само за да го злепостави, то истинските жертви на домашно насилие и тормоз ще бъдат много разочаровани, гневни и обидени."

Според Белафонте, целта на съпругата му е да прикрие нейните собствени действия по време на връзката им, както и да го очерни, за да има предимство по време на делото за попечителството над детето и при разпределянето на общата им собственост.

Браун и Белафонте сключиха брак през 2007 г. и имат дъщеря — петгодишната Мадисън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    7 1 Отговор
    Кюмюри