16 Април, 2017 07:00 4 809 0

Вашият хороскоп за днес, 16.04.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • козирог-
  • дева

Овен

Денят ви ще бъде натоварен, но ще останете удовлетворени от свършеното. Да подобрите отношението си към проблема на близък човек е нещо, което ще ви направи по-добри и сърдечни. Разчитат на вас за помощ.

Телец

Ще останете поласкани от нечие внимание. Търпението и старанието ви да се справите с всяка ситуация, в която попадате ще ви помогне да не оставяте нерешен проблем. Възможно е да възникнат недоразумения, но скоро ще се изяснят причините и ще отпаднат притесненията ви.

Близнаци

Повечето от вас ще бъдат в добро настроение и с лекота ще осъществяват контакти. Обстановката ще е благоприятна за творчески изяви. Няма да ви липсва желание за романтични закачки.

Рак

Ще спечелите, ако насочите усилията си в посока на нещо ново, силно интересуващо ви, и там да търсите шанса си. Не подминавайте добра възможност за изясняване на отношенията с противоречива, но близка до вас личност.

Лъв

Бъдете по-деликатни в отношенията си с хората. Не знаете чии интереси може да засегнете и това да се отрази неблагоприятно върху вас. На повечето от вас им предстои стабилизиране във финансов план. Нови любовни трепети.

Дева

Желанието ви да се развивате дава своите положителни резултати. Доволни ще бъдете и от материалните придобивки. Цялостното обновяване на живота ви ще започне скоро и това е от изключителна важност за вас. В любовта ще преоткриете човека до себе си.

Везни

С вяра в силите си ще постигате лесно всяко свое начинание. Няма да се колебаете и да рискувате, но бъдете внимателни. Особено във финансовата сфера. Осигурете си стабилен гръб преди да се заемете с малко познати ходове.

Скорпион

Днес не се доверявайте прекалено много на когото и да било. Не прекалявайте с милосърдието си, понякога е здравословно да бъдете егоисти. Романтични преживявания ви очакват вечерта.

Стрелец

Денят ви ще протече по начин, по който сте запланували. Ще изникнат ангажименти, които не могат да се отлагат, но с помощ от вашето семейство ще се справите максимално бързо. Така ще ви остане време и за по-приятни занимания.

Козирог

Денят е подходящ да внесете някои промени във вашия дом, за създаване на повече уют. Правете си добре сметка на изразходваните средства, за да не си останете само с добрите намерения. В личен план ще се чувствате щастливи, желани и обичани.

Водолей

Днес поставяйте пред себе си ясни за преследване цели и не се страхувайте да търсите съвет или подкрепа от страна на приятели или близки. Благоприятни ще са покупките, с които ще имате възможност да подобрите значително функционалността и удобството във вашия дом.

Риби

Днес ограничете разходите си. Точно на този етап от време ще имате нужда от повече пари и затова ще ви се наложи да сте разумни в оперирането с наличните си средства. Помислете как да разнообразите ежедневието си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА