19 Април, 2017 11:46 2 831 7

На 30, Маша още търси любовта

  • мария шарапова-
  • рожден ден-
  • 30 години-
  • тенис-
  • любов

Тенисистката се оплака, че мъжете се страхуват от нея

На 30, Маша още търси любовта - 1
Снимка Инстаграм

Мария Шарапова от днес официално става член на "Клуб 30".

Въпреки народното вярване, че не е на хубаво рожден ден да се празнува преди да е дошъл денят, бившата номер 1 на женския тенис си спретна уютно парти през почивните дни.

Какво ли си е пожелала Маша, докато е духала свещичките на тортата? Може би едно звездно и запомнящо се завръщане на корта, а защо не и да открие любовта?

Съвсем наскоро, в интервю за сп. "Тайм" Шарапова сподели, че не може да намери своята половинка в живота, тъй като мъжете се плашат от нея.

Въпреки, че е имала доста романтични срещи по време на 15-месечната забрана от тениса, връзката ѝ с Григор Димитров, с когото се разделиха през 2015 г., си остава последната ѝ най-сериозна връзка.

"Беше ми приятно да излизам с различни хора от различни култури и професии. По този въпрос съм доста напред", сподели тенисистката.

Тя отговори и на въпроса какъв трябва да е мъжът до нея: "Някой със собствено мнение и собствен живот, който се чувства добре в кожата си."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 газо

    5 1 Отговор
    Да заповеда...нема да я върнем! Че й го дам и с кожа и без кожа, по нейно желание и че ме споменува с добро!
  • 2 Любофта

    1 1 Отговор
    Маша, ето ме! Ако не те е страх, от това нещо, свиркай! Но ако си садо-мазо и биеш мъжете, не те сакам!
  • 3 овен

    2 0 Отговор
    Ми че тя била зодия Овен, нормално да и е трудно да си намери майстора!
  • 4 Радо

    1 1 Отговор
    Мне Маша проста не нравится, предпачитаю Холли Бери, ничево что она зврослая с 20 лет чем Маша.

    Коментиран от #5

  • 5 Танас

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Радо":

    А бре момци , не мой да сте манджии ...тургайте мерудийка и апнувайте ..Маша на тепсийка ! И кака Холи ...с тез пръжоли..гладна не мой си оди !
  • 6 ШАРАН БГ

    1 0 Отговор
    Навярно е силна личност, много амбициозна, много алчна и пресметлива. Красива жена, но след това зверско реване по кортовате, да ти се отще да я доближиш!! В тоя рев се отразява и част от нейния характер. Има нещо много неприятно скрито дълбоко в душата и!Не само мъжете - изобщо хората ще бягат от нея........ Когато е на корта -ако ми се гледа - изключвам звука. Обикновено изключвам телевизора...
  • 7 Прасчо

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Какво ли си е пожелала Маша, докато е духала......