Last news in Fakti

18 Април, 2017 13:30 1 089 1

Шарапова мислила да се отказва от тениса

  • шарапова-
  • тенис-
  • наказание-
  • отказване

Наказанието за допинг променило решението й

Шарапова мислила да се отказва от тениса - 1
Снимка: БТА/АР

Бившата приятелка на Григор Димитров и звезда на руския тенис Мария Шарапова обмисляла да сложи край на кариерата си тази година преди наказанието й от 15 месеца заради допинг. To обаче променило решението й тя иска да участва на олимпийските игри в Токио през 2020 година. Това разкри нейният агент Макс Айзенбъд.

„Ако наказанието не се бе случило, това най-вероятно щеше да е последната й година в тенис. Мисля, че ще играе в Токио, ако е здрава”, сподели Айзенбъд в интервю за „Си Ен Ен”.

Шарапова можеше да приключи кариерата си и през 2008 година заради тежка контузия в рамото, но след девет месеца лечение в крайна сметка се завърна на корта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Машинка

    0 0 Отговор
    Като се отказва от тениса да стане една п*рнозвезда!!!