Last news in Fakti

24 Април, 2017 13:13 3 849 2

Хитът за лятото: блясък върху гърдите (ВИДЕО)

  • брокат-
  • тенденция-
  • красота-
  • лъскаво-
  • бляскаво-
  • гърди-
  • блестящо

Блестящите и оскъдни подобия на дрехи стават истински хит

Хитът за лятото: блясък върху гърдите (ВИДЕО) - 1
Снимки: Инстаграм

Вече сме наясно, че блясъкът ще диктува екстравагантните модни тенденции тази година. След появата на „блясък за дупе“ и оскъдни дрехи, изработени само от лъскаво тиксо, сега вниманието ни е насочено към женските гърди.

Обсипани с лъскави брокатени частици и облепени с блещукащи пайети и камъчета, жени ще привличат все повече погледи.

Хитът за лятото: блясък върху гърдите (ВИДЕО)

Това е толкова логично и последователно. „Бляскавите цици“ са новата модна тенденция, която набира все повече популярност из интернет.

Хитът за лятото: блясък върху гърдите (ВИДЕО)

Изданието „Allure“ ги нарече "бляскави гърди“, докато Cosmopolitan определи тази нова мода като "диско цици".

В Инстаграм се появяват все повече изображения на женски тела „облечени“ само с брокат. И с повишаването на температурите и настъпването на лятото тази бляскава тенденция има потенциала да се превърне в невероятен хит.

Хитът за лятото: блясък върху гърдите (ВИДЕО)

Идеята за „бляскави цици“ е хрумнала на група ексцентрични артисти, нарекли себе си „Циганско светилище“ (The Gypsy Shrine). Те описват себе си като творци, способни „да превърнат свободния дух в цветно произведение на изкуството".

Хитът за лятото: блясък върху гърдите (ВИДЕО)

Ако искате да се пробвате и сами да сътворите нещо подобно върху голите си гърди, то The Gypsy Shrine са ви подготвили кратък видео урок.

Не се стеснявайте. Подобна "дреха" със сигурнос ще привлече стотици погледи въргу вас!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2399

    3 0 Отговор
    Като сте така нека да ви изнасилват бъдещите заселници и тези тук в Европа. Жената е к..ва и сама си търси пръча но ще попада на много пръчове без да иска. Добре правят в близкия изток, бой с камъни за неверничките.
  • 2 Реалист

    0 0 Отговор
    Интересно, с "Канокнолит" ли ги лепят?