Last news in Fakti

25 Ноември, 2011 12:47 2 439 0

Ванеса Мей пристига 3 дни преди концерта

  • ванеса мей

Готвят репетиционна в четиризвезден хотел

Виртуозната цигуларка Ванеса Мей ще пристигне в България на 30 ноември за концерта си на 3 декември в зала 1 на НДК. Трите дни, които грацията ще прекара на българска територия, ще бъдат уплътнени с репетиции, издават промоутърите от Most Of Evil.

Ванеса ще бъде настанена в президентския апартамент на четиризвезден столичен хотел. Специално за нея и екипът й от 15 души ще бъде отцепен цял етаж без тютюнев дим. По предварителна директива стаята до спалнята й ще бъде модифицирана в репетиционна, с дебели килими, специална изолация и апаратура. От мениджмънта на Мей са изискали атмосферата във всички помещения да бъде облагородена с овлажнители за въздух, а температурата да не надвишава 24 градуса.

Освен майка й Памела Тан, пианистка и бивша приятелка на цигуларя Васко Василев, в свитата на инструменталистката влизат двете й кучета. Четириногите любимци са неизбежният антураж на стопанката си в пътуванията й до всяка точка по света.

Менюто на родената в Сингапур красавица ще включва предимно леки и здравословни храни, като английски и френски сирена, соево мляко и телешко със задушени зеленчуци. Гроздето ще присъства на трапезата й под формата на плод без семки и висок клас червени и бели вина.

Поредната изява на българска сцена на Ванеса Мей е част от турнето The Violin Magic Period 2009-2011. В сетлиста намират място както най-добрите й хитове, така и нови пиеси с рок и джаз мотиви. Бендът й ще се развихри в черни фракове, а самата тя ще почете страната-домакин, като дефилира в тоалет на наш дизайнер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА