Last news in Fakti

5 Декември, 2011 10:38 2 092 1

Организаторите търсят неустойки от Ванеса Мей

  • ванеса мей-
  • концерт

Организаторите на концерта на Ванеса Мей ще търсят неустойки от нея заради хаоса по време на концерта й в НДК в събота вечер. Смятат да обезщетят й феновете, които я чакаха близо два часа да излезе на сцената и я освиркаха при появата й. Вината бе хвърлена върху прищявките на певицата.

"Тази неприятна ситуация се получи не по наша вина, а заради безотговорното отношение на артиста към поетия ангажимент. Тя не си спази договора, според който трябваше да излезе в 20 ч. Постоянно се звънеше на мениджъра й, за да й се обясни, че хората се изнервят”, заяви пред бТВ Гани Куршумов – управител на фирмата организатор  на концерта.

Той допълни, че Мей е труден и педантичен човек и капризите й са "дошли до гуша” на организаторите.  Дори одобрената от цигуларката рокля се оказала проблемна, тъй като в последния момент тя отказала да я облече. Куршумов подчерта, че хонорарът й е изплатен предварително.

В предаването с мнение се включи и фенката Катя Стойкова, която е пътувала с приятели специално от Пловдив. "Как се слуша класическа музика, след като вече си изнервен”, попита тя. Беше категорична, че музикантката се е подиграла с пет хиляди души. Катя разказа как е застанала до сцената и е призовала останалите да се уважават е да напуснат концерта още преди да е започнал. Призивът й подейства на предните редици на зала 1 на НДК, които  впуком награбиха палта и чанти, за да си тръгнат, но в този момент концертът започна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явор Иванов

    0 0 Отговор
    Трябвало е всички да си тръгнат, нищо, че концертът започнал...