25 Май, 2017 07:00 4 730 0

Вашият хороскоп за днес, 25.05.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • овен-
  • телец

Овен

Имате желание да обхванете повече задачи, но едва ли ще сте в състояние да се справите с всичко, което бихте желали. Плановете ви са прекалено амбициозни. Ще постигнете съгласие с колега по въпрос, който досега е бил спорен и от това ще ви стане по-леко, и ще ви спори повече.

Телец

Текущите проблемите ще ги решавате в движение, като ще се стараете да работите така, че околните да остават доволни наред с вас. Ще се справите. В определени моменти ще срещате трудности в отношенията си с човек от обкръжението ви, но с компромиси и от двете страни ще ги преодолеете.

Близнаци

Интересите ви ще са насочени към повече дейности. Стремите се хората около вас да остават доволни от вас и не пестите усилията си. Но не се заемайте с въпроси, които само ще ви отдалечат от основните ви ангажименти. Ще се радвате на едно ново сътрудничество с човек, когото цените и уважавате.

Рак

С лъчезарното си и приветливо отношение повишавате активността и на хората, с които общувате. Работата ще ви спори и ще тече гладко, без изненади и сътресения. Вечерта ще ви се иска да споделите проблем с близък човек и ще търсите компанията му.

Лъв

Насочете усилията си в желаната насока и действайте. Плановете ви са амбициозни и ще ви донесат очакваните придобивки. Работата в колектив ще се толерира. Така ще бъдете сигурни, че ще постигнете по-бързи резултати.

Дева

Да бъдете сред онези, които дават идеи и са готови за действие е от важност за вас. С повече решителност и вяра в себе си ще се справите с възникващите проблеми и ще подсилите усещането на другите за сигурност и добра перспектива.

Везни

Ще спечелите, ако насочите усилията си в посока на нещо ново, силно интересуващо ви, и там да търсите шанса си. Не подминавайте добра възможност за изясняване на отношенията с противоречива, но близка до вас личност. Вътрешното ви усещане за нещата ще ви води и подсказва правилните ходове.

Скорпион

Старайте се да разбирате и вниквате в позицията на хората, с които работите. Ако тя е различна от вашата, бъдете сдържани и не проявявайте излишна емоционалност. Така ще сте сигурни, че ще няма да изтълкуват погрешно думите ви. Ще имате възможност да разрешите личен проблем.

Стрелец

Задачите, с които ще се заемате е добре и да ги довършите докрай, ако искате да получите желаните резултати. Повечето от вас ще бъдат в добро настроение и с лекота ще осъществяват контакти. Обстановката ще е благоприятна за творчески изяви.

Козирог

Ще останете поласкани от нечие внимание. Търпението и старанието ви да се справите с всяка ситуация, в която попадате ще ви помогне да не оставяте нерешен проблем. Възможно е да възникнат недоразумения, но скоро ще се изяснят причините и ще отпаднат притесненията ви.

Водолей

Денят ви ще бъде натоварен, но ще останете удовлетворени от свършеното. Колеги и делови партньори разчитат на вас за помощ. В личен план ви предстоят промени. Ще вземете решение за важна стъпка и така ще поставите началото на нещо ново за вас.

Риби

Денят ще е благоприятен за премахване на някои стари задължения към близки или роднини. Опитайте да издържите проявените от тях капризи, защото търпението ви съвсем скоро ще бъде възнаградено. Управлението на бизнеса ви трябва да е под строг контрол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА