18 Август, 2017 20:00 7 653 4

8 неща, които жената НЕ прави, когато вече не е влюбена

  • топ 10-
  • топ 5-
  • жена-
  • мъж-
  • връзка-
  • среща-
  • свалка-
  • любов-
  • изневяра
8 неща, които жената НЕ прави, когато вече не е влюбена - 1

Всяка връзка може да стигне до задънена улица и прекъсването на връзката е трудно, колкото и далече да си е отишла любовта в този момент.

Ние открихме 8 ситуации, в които е очевидно, че чувствата са по-слаби от преди.

1. Тя вече не се интересува как прекарвате времето си.
Случвало ли ви се е приятелката ви да ви пита за всяка секунда от деня, а сега въобще да не се интересува? Това може да се обясни веднъж или два пъти с това, че е заета. Но, ако се случва системно, би трябвало да ви притесни.

2. Тя вече не ревнува. Изобщо.
Нормално е за всеки да е дори малко ревнив. Особено, ако в миналото приятелката ви е анализирала всеки човек, който познавате.

3. Отговаря на съобщенията и обажданията ви от време на време.
Това вече не е въпрос на това колко заета е партньорката ви. Тук става въпрос за моментите, в които не ви отговоря, дори когато не е заета. Особено подозрително е, когато съобщенията вече не са толкова топли и емоционални.

4. Вече не и допада общото ви хоби.
Приятелката ви отказва да прекарва свободното си време с вас? Ако е така, трябва да помислите за възможните причини защо това и е безинтересно. Тя е обичала компанията ви преди!

5. Тя не планира бъдещето си с вас.
Това е най-алармиращия признак. Когато сродната ви душа иска да прекара живота си с вас, задължително ще говори за бъдещите си планове. Но ако не сте включени в списъка, това си е причина за сериозен разговор.

6. Тя очевидно е притеснена за нещо, но не иска да го обсъди с вас.
Ако преди сте говорили за всичко на света по цели нощи, а сега сродната ви душа ви отбягва и усещате някакво напрежение, трябва обезателно да потърсите причината за това поведение.

7. Тя не се нуждае от помощта ви.
Тя е търсила помощта ви и се е радвала на това, че се грижите за нея. Но сега не само, че е добре и когато не и помагате, но и дори отказва да и асистирате. Това може да се дължи на ваша реакция от миналото на нейна молба за помощ или може би не иска да ви вижда повече.

8. Не се смее на шегите ви.
Имало е период във връзката ви, когато приятелката ви се е смеела силно на шегите ви и се е интересувала от всички ваши забавни истории. Къде е отишло всичко сега? От една страна това може да се дължи на факта, че е твърде уморена и не може да се концентрира. Но, ако това се случва твърде често и е комбинирано с някоя от ситуациите от по-горе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Банкомата

    30 5 Отговор
    Жената е ВИНАГИ влюбена на аванс и заплата!
  • 2 гощо

    8 2 Отговор
    Това важи за всеки,няма значение мъж или жена! Що за глупости пишете?!?!?
  • 3 Гост

    14 2 Отговор
    9. Започва да я боли главата по често и отказва секс.
    10. Като си хванете някоя по млада от нея се влюбва бързо отново.
  • 4 мьж

    0 0 Отговор
    Сьби, за тебе има много време за да стигнеш до тук.