Last news in Fakti

7 Септември, 2017 00:15 2 564 1

Певицата Теодора Цончева с послание #NOHATELAND

  • теодора цончева-
  • певица
Певицата Теодора Цончева с послание #NOHATELAND - 1
Теодора Цончева

Преди година певицата Теодора Цончева, която стана популярна от музикалното риалити „X Factor“ реши да изненада почитателите си в социалните мрежи с авторски видеоклипове. Това е ново предизвикателство за изпълнителката, а нейното желание е чрез тях да внесе позитивизъм на всеки, който ги гледа.

Кратките комедийни видеа излизат всеки четвъртък в YouTube канала на Теодора Цончева, като в повечето от тях тя иронизира ситуации и случки, с които всички се сблъскваме в ежедневието си.

Само за година певицата натрупа хиляди последователи, а видеата в канала й са гледани над 3 милиона пъти. Именно възможността да достигне до повече хора провокира Теодора Цончева да засегне и една по-сериозна тема, този път без ирония. Това е проблемът, който според нея води по пътя на унижението и самоунищожението на други хора, а именно хейта...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    2 0 Отговор
    Три милиона гледания може да и имат всичките клипове. По отделно рядко достигат 50 000. Това е по-скоро платено съобщение.
    Ще напише ли някой известна песен на тази певица, МОЛЯ!!!

    Аман от жерналистика като тая.