Last news in Fakti

8 Септември, 2017 00:30 53 843 25

ТОП 5 на най-перверзните зодии

  • секс-
  • зодия-
  • перверзни-
  • скорпион-
  • стрелец
ТОП 5 на най-перверзните зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите твърдят, че зодията говори много не само за характера на човека, а и за неговото сексуално поведение. Ако търсите партньор, с когото искате да преживеете силни страсти, мръснишки фантазии и нестандартен секс, вижте по-долу класацията на най-перверзните представители на зодиака. Като преди това сме длъжни да посочим още две зодии, оставени извън класацията, но дълбоко в тях дреме перверзник, който може да бъде събуден - това са Рак и Везни. А зодията, при която мръсният секс е пълен мираж, е Козирог. Дори и лек намек за нещо нестандартно може да го отврати от вас.Ето и най-перверзните представители сред зодиите:

1. Скорпион

Едва ли ви учудва, че именно тази зодия е на челната позиция. В привидно студените Скорпиони се крие такова мръсно подсъзнание, което може да изплаши и най-смелите. Секс игрички, нестандартни пози и особено нестандартни места, са сред най-предпочитаните им авантюри. Страстта е основата в същността на Скорпиона и лудите секс игри са идеален начин да я развихри.

2. Близнаци

Представителите на тази зодия не само обожават секса, те не могат без него. Но именно Близнаците пък най-бързо се отегчават от всичко. Ако искате да ги задържите в леглото си, решението е: секс експерименти, тройки, групов секс, анален секс и всичко, за което можете да се сетите. Бъдете сигурни, че точно с представител на тази зодия можете да изживеете секс приключение, което никога няма да забравите.

3. Лъв

Представителите на тази царствена зодия са истински пожар в леглото. Сексът с Лъв може да се оприличи на пълнометражен порно филм. При мъжете страстта се разбушува още от самото начало, но жените Лъв не се развихрят лесно пред всеки. Много ги влекат ролевите игри - често на господар и подчинен, белезниците и коженото бельо. Също така е важно да се отбележи, че Лъвовете обичат в стаята, където реализират сексуалните си фантазии, да има огледала.

4. Стрелец

Стрелецът с неспокойния си дух и вечния стремеж към свобода, няма ограничения и в секса. Представителите на тази зодия ще повторят всяко движение от порно клиповете, които са гледали до ранни зори. Всяко нова идея за игра в леглото ще бъде повторена с огромен ентусиазъм, само и само да обогатят опита си. Любимият сценарий за тях е сексът на публично място, защото обожават адреналина, който се надига, докато се чудите дали някой няма да ви спипа.

5. Дева

Макар мили и тихи на пръв поглед, Девите имат доста мръсно подсъзнание. Готови са да се преобразяват във всякакви роли, за да събудят още повече сексуалното желание у партньора си, включително и да поканят трети участник в палавите ви игри.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Медиум

    23 5 Отговор
    Хм..Не е за вярване... Моята зодия не е в тази класация..Аз ще да съм някакъв медиум тогава измежду изброените,защото се припознавам в почти всяка от тях!😆
  • 2 Скорпион29

    20 28 Отговор
    Абе какви Деви и Близнаци а жената Овен? Близнаците и Девите са най сухите в тази област

    Коментиран от #8

  • 3 ТакаЕ

    12 17 Отговор
    Най-яки са мъжете Лъв! Истина е написаното...
  • 4 Къртев

    18 14 Отговор
    За девите потвърждавам с две ръце!
  • 5 Хасан

    16 9 Отговор
    Това за стрелците е вярно..като бях в казармата с една се бяхме качили на кулокран на обекта да правиме секс...
  • 6 Радо

    14 4 Отговор
    И аз съм стрелец, ама на публично място да го правя мъй срам честно казано.
  • 7 гощо

    11 24 Отговор
    Какви скорпиони бе?!?! Тия са най залухавите хора които познавам!!! От къде им се носи славата на някакви.....а те са никакви!!!
  • 8 гощо

    10 6 Отговор

    До коментар #2 от "Скорпион29":

    Имам богат опит с жена овен! Склонна е да изпълнява всякакви прищевки,лесно отключваш мръсницата в нея,но в ръцете на близнак е просто поредната играчка!!!

    Коментиран от #15, #22

  • 9 ОлакеБолаке

    17 1 Отговор
    Много зависи,изключително много ,...от човека!
    Др. е бля-бля...и обща култура...
  • 10 Астро

    7 4 Отговор
    Виждам отново трябва помощ от специалист. Любовния живот е свързан с 5-ти дом на наталната, рождена карта. Тоест, може да си Лъв, но Слънцето ти да е в 11-ти дом. На Асцендента, тогава най-вероятно е Везни, в 5-ти ще е Водолей. Гледат се какви планети има в вего дом, дали сектора е интерсептиран, захванат, къде в хороскопа е управителя на Водолей, Уран, какви аспекти сключват споменатите планети и т.н.

    Коментиран от #12

  • 11 Генералът

    18 7 Отговор
    Зодиите не играят никаква роля. Всичко това са свободни съчинения.
  • 12 Специалистаааа

    7 5 Отговор

    До коментар #10 от "Астро":

    "Специалист" не ме разсмивай с тези проститии като зодии. Искаш да кажеш, че 6 млрд човека можеш да ги разделиш на 12 групи и да нямат индивидуалности? Като прочета подобно нещо и почвам да повръщам и да се давя докато смея.

    Коментиран от #14

  • 13 лъвче

    9 9 Отговор
    Венче, лъвице моя хоп, са! Венче седни на моя...
  • 14 ти си решаваш

    6 4 Отговор

    До коментар #12 от "Специалистаааа":

    Именно, няма един с друг еднакви хороскопа. Това обяснявам, написаното тук, по вестниците и други медии са празни приказки, защото се отнася за много общ случай. Личния хороскоп определя индивидуалността, дето казваш ти. Точно това обяснявам, че написаното тук, по другии медии, вестници е тотално обобщено и безпредметно, има програми в нет-а и то безплатни, книги на тази тема по които може да си разбереш точно твоята си звездна картинка, параметри и характеристики. Дави се и се смей, повръщай и търкаляй, и се чуди що пише нещо за твоята зодия и то не отговаря на действителността.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Бг.Дама

    18 2 Отговор

    До коментар #16 от "шутколизач":

    Брейййй Ти да видиш....Кой те знае какъв мушморок си и ти,ама тук всичките специалисти...Той и моя са хвали, като Теб и почти всички мъже ,ама...Ние си знаем колко много не Ви достига..Чешите си с лафове егото и това е всичко...Ай ся цъкайте и кимайте...
    П.п.Искам да ги питам Аз..По женски..🙂☺

    Коментиран от #23

  • 18 Йок

    15 0 Отговор
    За скорпионките е турбо истина. По-перверзно нещо от тях няма.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Мара

    6 2 Отговор
    В крайна сметка,какво излезе?Че не зависи от зодията,а зависи от човека!

    Коментиран от #21

  • 21 Пена

    4 3 Отговор

    До коментар #20 от "Мара":

    И от двете зависи ;).. Най-вече от 3-то - пола ! :D
  • 22 Мимито

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "гощо":

    Леле, какви специалисти има тук. Всичко зависи от човека, а ако има и обич, тогава Овен и Скорпион изживяват всеки път уникално сексуално приключение. А в резултат получават прекрасни децаа - умни и упорити.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 дръндерр

    1 1 Отговор
    Не вярвам на зодии. Имам гадже Лъв, друго гадже Скорпион, трето- Везни и още едно- Стрелец. Всички са яко мадами никаква разлика няма между тях в секса !
  • 25 Елиана Секулович

    1 0 Отговор
    Аз съм Везни... Умерена и хармонична жена съм (старая се да бъда), както в живота, така и в любовта!..
    Много поздрави, Вени, Жива и Здрава, вече те считам за Приятелка, Скъпа!!!