Last news in Fakti

6 Април, 2012 21:11 1 453 5

Риана: Няма качествени мъже. Суша!

  • риана-
  • мъже-
  • суша

Певицата Риана смята, че сме в лапите на "голямата суша" за мъже и изрази надежда, че дъждовният сезон ще се завърне скоро, пишат днес американските таблоиди, цитирани от БГНЕС.

Изпълнителката на "We Found Love", която наскоро бе свързана с Аштън Къчър и Крис Браун, призна, че не може да намери качествен мъж. Въпреки това звездата настоя, че проблемът не се крие само в нея.

"Сякаш е трудно за всяка от нас! Не мисля, че има общо с известността ми. Навън е голяма суша", сподели в интервю чаровницата. "Предполагам, че за мен е една идея по-трудно. Истина е, че работата ми пречи на всяка моя връзка. Изглежда, че това е наистина голям фактор. Но аз просто се нуждая от човек, който да ме балансира. Тогава графикът ми ще изгуби значение. Получавало се е преди, защо да не стане и сега? Очаквам този момент", допълни певицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ahaha

    0 1 Отговор
    kato se ima na predvid 4e si pada po evrei i po 4erni nqma kakvo drugo da dobavq! da doide u bg ....dovolna 6i ustani :) bhahaha
  • 2 Джорето

    0 0 Отговор
    Булко черновежда,идвай на сам!Да видиш бати как клати,нема да ти се връща после...
  • 3 ПАТРОНА

    0 0 Отговор
    Ела чернишке да ти дам трабата на щастието и ще забравиш за твоя график.Като се качиш на НЕУМОРНИЯ ще забравиш думите на половината си песни а като те сваля от него ще си забравила как се казваш.
  • 4 стратокастър

    0 0 Отговор
    Риана първо да поотслабне пък тогава да се оглежда за мъже!!!
  • 5 RIP

    0 0 Отговор
    С удоволствия бих и дал моята сп***а :) Добре дошла!