Last news in Fakti

6 Октомври, 2017 07:00 3 461 0

Вашият хороскоп за днес, 06.10.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес ще разполагате с някои изключително изгодни положения на работното си място. Опитайте да се възползвате адекватно от тях, но е препоръчително да не се впускате в необмислени финансови инвестиции. Предпазвайте се от свръхнатоварване.

Телец

Днес се опитайте да сте максимално устойчиви във финансово отношение. Не влагайте пари в начинания, от които само ще загубите. Ще се влияете от хората, които ви заобикалят и в личен и в делови план. Погрижете се за здравето си.

Близнаци

Днес намерете начин да приключите с плануваните ангажименти на работното си място. Ще имате възможност да затвърдите позициите си в очите на началници и делови партньори. Във всеки един момент можете да разчитате на съвет или подкрепа от страна на интимната си половинка.

Рак

Днес не се страхувайте от възникналите трудности на работното си място, а се опитайте да ги използвате в своя полза. Използвайте адекватно способностите си на ръководител, защото само така правилно ще организирате деловите си проекти.

Лъв

Днес е наложително да направите всичко по силите си, за да се доближите до жадуваните от вас цели в професионалната сфера. Възможно е да пострадате от крупна измама от финансов характер, така че не се доверявайте сляпо дори и на приятели.

Дева

Днес не бързайте с взимането на конкретни решения относно професионалната си дейност, тъй като на този етап от време промените ще доведат до неблагоприятни за вас крайни резултати. Съобразявайте се с желанията на интимната си половинка.

Везни

Днес интуицията и собствената ви преценка ще са ви от помощ при взимане на конкретни решения от делови характер. Важното е на този етап от време да се концентрирате върху значимите за вас проекти. С лекота ще се справяте с изпълнението на неотложните служебните задължения.

Скорпион

Екипната работа днес ще се толерира, не се дистанцирайте. Старайте се да постигнете съгласие с онези, с които работите. Не се натоварвайте излишно с ангажименти към близки хора. Ще ви е по-скоро трудно да се справите и това може да стане причина за охладняване на отношенията ви.

Стрелец

Ще направите деня си интересен и вълнуващ. Захващате се с много задачи, но ще успеете да осъществите конкретните си планове и това ще ви направи доволни. Не обръщайте прекалено внимание на факт, който няма голяма значение за вас. Хабите напразно енергията си.

Козирог

Днес ще трябва да се справяте с многобройни разнородни задължения. Подхождайте директно към всеки отделен случай. Разрешете и премахнете редица стари въпроси, като се стремите към постигане на яснота и стабилност в служебен и личен план.

Водолей

Днес опитайте да не пропуснете добра оферта за нова делова инициатива, отправена ви от страна на близък приятел, в противен случай няма да увеличите собствените си парични приходи. Не хабете сили за безсмислени каузи.

Риби

Днес практическите ви умения и достойното ви поведение ще концентрира максимално усилията ви в насока, от която можете да извлечете и финансови облаги. Не допускайте раздразнението да вземе превес в отношенията ви с деловите ви партньори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА