Last news in Fakti

6 Октомври, 2017 14:16 2 553 1

Майли Сайръс шпионира приятеля си

  • майли сайръс-
  • лиъм хемсуърт-
  • ревнива-
  • певица-
  • актьор-
  • следи-
  • шпионира

Певицата призна, че е ужасно ревнива и се притеснява, когато половинката ѝ работи с красавици

Майли Сайръс шпионира приятеля си - 1
Снимки: shutterstock

Майли Сайръс призна, че шпионира приятеля си Лиъм Хемсуърт, съобщиха американските таблоиди.
След като съживиха връзката си и я изведоха на следващото ниво миналата година, двамата изглеждат по-влюбени от всякога.

Въпреки това, 24-годишната певица призна, че я обзема ревност всеки път, когато нейният годеник трябва да си партнира с някоя красива актриса на снимачната площадка.

Майли Сайръс шпионира приятеля си
Снимки Архив: АР/БТА

По време на интервю с Хауърд Стърн, изпълнителката на хита "Wrecking Ball" се пошегува, че следи всеки ход на своя любим зорко и внимателно, за да запази ума си бистър и успокоен.

Майли разказа, че стомахът й се свива на топка всеки път, когато 27-годишният актьор работи с красиви жени на снимачната площадка.

Майли Сайръс шпионира приятеля си
Снимка: shutterstock

Но малко след като сподели това свое притеснение, тя призна, че има уникален начин да разбира за всяка стъпка и всяко действие на Лиъм. Известната певица, която някога започна звездната си кариера като актриса, има много познати и приятели, които го държат под око и внимават да не залитне в страни.

"Това е напълно ненормално, но и животът ми не е нормален", призна Майли.

Тя и актьорът са заедно от 2009 година, но през 2013 г. разтрогнаха годежа си и се разделиха. След това отново се събраха, но, по думите на 24-годишната Майли, не смятат скоро да се женят.

Майли Сайръс шпионира приятеля си
Снимки Архив: АР/БТА


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    2 1 Отговор
    А аз се чудех защо тая шаврантия отново си пусна коса, а то какво било. Тя била шпионин, ама всички й познавали бръснатата кратуна и за туй отново си пусна коса, за да бачка под прикритие.