Last news in Fakti

23 Октомври, 2017 17:22 4 649 2

22 години стигат. Юън Макгрегър се раздели с жена си

  • юън макгрегър-
  • раздели-
  • ив мавракис-
  • мери елизабет уинстед-
  • съпруга-
  • брак-
  • 22 години-
  • дъщери
22 години стигат. Юън Макгрегър се раздели с жена си - 1
Снимки: shutterstock

След 22 години семеен живот и 4 общи деца, бракът на Юън Макгрегър и съпругата му Ив Мавракис приключи.

Източник близък до семейството разкри пред сп. People, че раздялата между тях се е случила още през май, когато в медиите се появи информация, че звездата от "Трейнспотинг" е целувал екранната си партньорка от сериала „Фарго“ Мери Елизабет Уинстед.

Като потвърждение за забежката на Макгрегър, британският вестник Sun в неделя публикува снимки, на които 46-годишният актьор целува 32-годишната си колежка в лондонско кафене.

След това двамата са били забелязани да си тръгват заедно с мотора на Макгрегър.

През февруари Уинстед сподели снимка с Макгрегър в своя Instagram профил, към която написа: "Твърде прекрасна канадска неделя. Лека нощ!"

Pretty lovely Canadian Sunday. Good night! ??????

A post shared by Mary Elizabeth Winstead (@mewins) on Feb 19, 2017 at 9:24pm PST

Уинстед също сложи край на 7 годишния си брак с Райли Стърнс през май. Това породи още слухове и разпали любопитството на таблоидите.

Макгрегър и Мавракис се запознават през 1995 година по време на снимките на британския сериал Kavanagh QC, където тя е дизайнер на продукция. Родената във Франция дизайнерка, прекарва детството си в Китай, което ? осигурява работата на преводач във филма на Стивън Спилбърг от 1987 година "Империята на Слънцето".

В интервю за Греъм Нортън през 2012 година Макгрегър признава: „В мига, в който я видях, осъзнах, че наистина искам да съм с нея, при това по различен начин. Не исках отношенията ми с нея да са като с многото жени преди това. И не сбърках. Направих правилния избор“. Въпреки че през годините е имало много слухове за изневери от негова страна, той винаги е твърдял, че са лъжа.

Двойката има 4 дъщери — Клара Матилда (родена през февруари 1996 г.), Естер Роуз (родена през ноември 2001 г.), Джемиян (родена през юни 2001 г. в Монголия, осиновена)[11] и Анук (родена през януари 2011 г., осиновена).

22 години стигат. Юън Макгрегър се раздели с жена си


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мирко

    12 0 Отговор
    4 деца имате с жена си бе пич ! Хубави и млади жени винаги има и ще има. Как ще прекарваш празниците и режденните дни на децата ?
  • 2 Adriana Riley

    0 0 Отговор
    Казвам се Адриана Райли, съпругът ми се скара с мен заради любовницата си и поиска развод, всички знаем, че никоя жена не може да понесе загубата на съпруга и семейството си. Разведохме се и след 1 година не можах да забравя за него, защото го обичах толкова много, видях публикация на жена, която споделя свидетелство онлайн за магия, която върна съпруга си за нея и обедини семейството й и се казва Д-р Ogundele, затова реших да опитам. След 24 часа съпругът ми ми се обади и започна да моли за прошка. и сега живея най-добрия си живот със семейството си, така че ако и вие имате нужда от неговата помощ, свържете се с него чрез WhatsApp или Viber: +27638836445.