27 Октомври, 2017 10:49 1 301 1

Джесика Алба разкри пола на третото си дете

  • джесика алба-
  • бременна-
  • дете-
  • бъдеща майка-
  • актриса-
  • очаква-
  • момче

Актрисата вече има две дъщери

Бременната Джесика Алба разкри какъв ще е пола на третото ѝ дете, по време на гостуването си в The Tonight Show, по NBC.

Актрисата, която вече има две дъщери от съпруга си Кеш Уорън, заяви, че ще имама момченце и това ще е "напълно ново преживяване" за нея.

Джесика Алба обяви, че ще става майка за трети път през юли, с публикация в Instagram. Отново там, сега, тя разкри и пола на бебето, а по-късно обсъди бременността си с Джими Фалън в телевизионното му шоу.

"Ние сме страшно развълнувани. Това ще бъде напълно нова ситуация за нас", каза 36-годишната актриса.

В съответствие с традицията на семейството да кръщава децата си с имена, започващи с буквата "Х", водещият на шоуто даде няколко идеи на бъдещата майка, предлагайки ѝ имена като Хермит и Харди. Но изглежда, че бащата вече е намислил как ще се казва бъдещият му наследник: "(Кеш) каза: 'Трябва да го наречем Дик, с глухо х'", разкри Алба и добави: "Той си мисли, че това е класическо, един вид от старата школа."

Дъщерите на Джесика Алба се казват Онър Мари и Хевън Гарнър и са съответно на девет и на пет години.

Звездата от филма "Град на греха" призна, че много ѝ се яде сладолед, но се старае да се ограничава. Тя и преди е споделяла, че бременността ѝ е помогнала да се научи да зачита тялото си.

"Невероятно е да си майка. Прекрасно е. Бях много по-стресирана и притеснена за тялото си, преди да имам деца. Сега знам колко глупаво и маловажно е това. Бременността и раждането ме накараха да зачитам тялото си", каза тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аууу

    5 1 Отговор
    Шшшт тихо ще те чуят ЕВРОГ€ЙОВ€ТЕ,и ще те глобят.То детето само ще си рши какво е.