Last news in Fakti

2 Ноември, 2017 17:02 1 702 3

Спейси към барман: Голям ми е, нали?

  • кевни спейси-
  • барман-
  • актьор

Нови шокиращи разкрития за холивудския актьор

Спейси към барман: Голям ми е, нали? - 1
Снимка: БТА/AP

Нови обвинения за сексуален тормоз заваляха срещу актьора Кевин Спейси, съобщи „Гардиън“.

Този път те дойдоха от персонала на театър Old Vic. Там Спейси е заемал поста на артистичен директор.

Шокиращи разкрития идват от бармана Даниел Виг. Той разкрива, че често, когато сервирал на Спейси, той го е докосвал по ръката и му е правил неприлични намеци.

„Веднъж бяха излязъл за почивка и той ме последва. Изведнъж просто си извади члена, преди да мога да направя, каквото и да било. Попита: „Голям ми е, нали?“ Дори ме дърпаше за ръката, опитвайки се да ме накара да го докосна. Аз просто влязох вътре“, заяви Виг.

Впоследствие Спейси го е накарал да си разменят часовниците. Ваг се съгласил, защото часовникът на актьора бил много скъп. В последствие той го е продал за 3200 паунда.

Имало е случай, в който Спейси му се е обаждал от Лондон, искайки да го покани да излязат заедно. Ваг отказал.

Спейси се появи на челните заглавия, след като актьорът Антъни Рап го обвини в сексуално насилие, когато бил на 14 години. Звездата написа в Туитър, че е "ужасен" от историята на Рап и, че му дължи "искрено извинение" за това, което според него било "напълно недопустимо пиянско поведение".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Моамар

    5 3 Отговор
    Не вервам Спейси да е правил такива работи, не е невъзможно ама не му е в стила, а пък и в днешно време всеки обича да ломоти глупости, сигурно Спейси му е отказал роля или пък жена му е спала с него
  • 2 Пазарен Либерализатор

    0 9 Отговор
    Аз пък не бих отказал на Спейси

    Коментиран от #3

  • 3 Име като гост

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пазарен Либерализатор":

    Ходи да му,тогава!Хомо!