Last news in Fakti

3 Януари, 2012 16:48 1 114 1

Пазаруват онлайн на пияна глава

  • онлайн магазин-
  • покупки

Почти половината от британците извършват онлайн покупка в нетрезво състояние. Допитване проведено от интернет магазина Kelkoo показва, че 43% от клиентите му влизат в сайта след значителна употреба на алкохол. Една четвърт от тях не биха купили нищо, ако са трезви, а една пета – въобще не помнят, че са извършили покупка през интернет.

Дрехи, обувки и видеоигри са най-честите неща, които се пазаруват онлайн на пияна глава. На следващо място са книгите и филмите на DVD. Един от участвалите в допитването дори си е признал, че един път си е купил лодка, докато е бил пийнал и се е ровил в интернет.

От най-популярния онлайн магазин ebay съобщават, че потребители му са най-активни в часовете между18.30 и 22.30 часа. „Втората вълна” на активни купувачи малко се застъпва с пълната и е в периода от 21.00 до 02.00 часа през нощта. „Около 18.30 и 21.00 часа е времето, когато хората се прибират от работа, съответно от заведение и искат да се разтоварят като посещават онлайн магазини”, обясняват психолози.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скъсан българин

    0 0 Отговор
    Е това се казва далавера.