17 Ноември, 2017 07:00 2 729 0

Вашият хороскоп за днес, 17.11.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес срещите ви от професионален характер ще са изключително ползотворни, затова ви съветвам да не закъснявате за тях. Ще имате желание да се отдадете на пълноценен отдих, но ще си останете само с желанието. Опитайте се да сте по-пестеливи във финансовата област.

Телец

Днес неравномерното развитие на инициативите ви в професионалната сфера могат да ви изиграят неприятна изненада. Възможностите ви могат да бъдат неограничени, но в същото време може и да станат причина за известни трудности, от които няма да знаете как да се освободите.

Близнаци

Днес се стремете към солидно укрепване на позициите си на работното място. Изгодни за вас ще се окажат положенията, свързани с контактите ви с влиятелни особи от сферата, в която работите. Не бъдете припряни.

Рак

С разумните си действия ще предизвиквате другите и ще насочвате усилията им в правилна посока. Работата ще ви носи удовлетворение и повишаване на доходите. Запознанство с хора, от които ще имате ползи.

Лъв

Силни сте и имате достатъчно капацитет за да се справите с възникнал проблем. Настроението ви ще се подобри, ако изгладите недоразуменията си с близък човек. Това ще ви освободи от напрежение, ще ви направи щастливи и ще мислите в перспектива.

Дева

Служебните задачи ще ви принудят да се съсредоточите и да бъдете по-прецизни. Ако търсите сътрудничество с подходящи партньори не изтъквайте всичките си съображения, а само онези, които те желаят да чуят. Запазете нещо и за себе си.

Везни

Нови въпроси ще станат приоритетни за вас. Вниманието ви ще е погълнато от хора и проблеми, касаещи професионални и бизнес-дела. Бъдете търпеливи, ще се справите с всичко, стига да не се поддавате на излишно вълнение. Ваша ще е заслугата за положителната промяна на работното място.

Скорпион

Имайте доверие в хората, с които сте в бизнес-отношения. Бъдете търпеливи и внимателни, ще си осигурите и вие доверието им, и ще вървите в една посока напред. В личните ви дела ще настъпи оживление, най-вече в интимната сфера. Ведрите отношения ще ви направят щастливи и успяващи.

Стрелец

Днес се предпазвайте от допускането на евентуални грешки в материален план. В любовта се стремете да не се опитвате да заемате едновременно две позиции при различни обекти, защото не е сигурно какъв ще е крайният резултат.

Козирог

Днес моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи, стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги в деловата сфера.

Водолей

Днес неизпълнени проекти, делови задължения или промяна в предварителните ви планове ще ви отдалечава от желаната от вас стабилност. Не отлагайте пътуване, особено ако сте уточнили всички подробности около него и очаквате повишаване на финансовите ви постъпления.

Риби

Днес поставяйте пред себе си ясни за преследване цели и не се страхувайте да търсите съвет или подкрепа от страна на специалисти, приятели или близки. Благоприятни ще са покупките, с които ще имате възможност да подобрите значително стандарта си на работа и живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА