Last news in Fakti

20 Ноември, 2017 10:06 3 911 7

Бионсе беше изумително секси на сватбата на Серина Уилямс (СНИМКИ)

  • бионсе-
  • серина уилямс-
  • сватба

Певицата бе избрала зашеметяващ тоалет, който описваше всяка нейна извивка

Бионсе се появи в изумително секси тоалет на сватбата на Серина Уилямс. Певицата изкара лятото като се опитваше да възвърне формата и облика си отпреди раждането на близнаците през юни.

Явно е успяла, защото показа страхотна визия, появявайки се на сватбата на американската тенисистка, която се състоя в Ню Орлиънс.

36-годишната изпълнителка публикува зашеметяващите фотографии на своя уебсайт. Бионсе бе облечена в минирокля, която представя на показ страхотните й крака и накара феновете й да я засипят с възхитителни отзиви в социалната мрежа.

Певицата позира и за външни снимки, седнала на зелен стол и гледаща отвисоко към града. Тя отново разкрива пред всички своя щедър бюст и красиви крака. Бионсе, майка на три деца, не беше пренебрегнала и най-дребния детайл от визията си. Тя носеше изумително колие с диаманти, а карамелената й коса бе вързана на опашка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jambazina

    4 2 Отговор
    Охааа, близнаците нема останат гладни.
  • 2 Диди

    11 3 Отговор
    На сватбенно тържество да си правиш на балкон снимки говори за характерът й.В профил прилича на ромка.цветът на косата е ужасно грозен,който не й стои добре. Думата ,,изумителна,, може да се каже за жена,която е красива,много стилно облечена,атрактивна. Бионсе не е изумителна.
  • 3 Сис

    4 2 Отговор
    Колкото си щеш и казвай ромка ама никога няма да имаш пари колкото нея такаче само можеш да позеленяваш от яд абе какви хора сте бе само знаете да казвате роми, цигани вместо да черниш хората гледай своя микроскопичен жалък живот

    Коментиран от #4

  • 4 Диди

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Сис":

    Пари имам.Доволна съм от животът,който живея. Всеки човек трябва да знае къде е границата за забогатяване.Малко хора знаят тази граница.Има богати хора,сред които тя изобщо не влиза в числото,така че аз не завиждам на никого.Парите,които имам,са ми достатъчни,за да живея спокоен живот,за да съм щастлива.
    Бионсе е грозна. НЕ ЗНАЕШ КАКВО ОЗНАЧАВА ,,КРАСИВА ЖЕНА,НА КОЯТО НАИСТИНА МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ...ИЗУМИТЕЛНА. ЯВНО СТРАДАШ ОТ ,,ЗАБЛУДА КЪМ ВКУСЪТ ЗА КРАСОТА,,.

    Коментиран от #5

  • 5 А бе Диди

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    Що' си злобна ?...
    Едва ли Ти знаеш , какво е красива и изумителна?!!...
  • 6 The TRAPPER

    1 0 Отговор
    Какво значи / беше изумително секси на сватбата / , А през останалото време не е ли ?
  • 7 The TRAPPER

    1 0 Отговор
    Брави ДИДИ , харесва ми начина ти на мислене. Страхотна си- красива , умна , и с пари.