Last news in Fakti

28 Ноември, 2017 07:00 3 255 0

Вашият хороскоп за днес, 28.11.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес насочете усилията си към социалната сфера, където е напълно възможно да установите интересни делови контакти, които могат да се окажат изключително полезни за вас в близко бъдеще. Проявете твърдост, когато отстоявате финансовите си интереси. Обърнете внимание на здравето си.

Телец

Днес мнозина от вас ще се радват на значително раздвижване в предприетите неотдавна инициативи в професионалната сфера. Можете да си позволите лукса да осъществите желана покупка или да планирате предстоящо пътуване. Помогнете на приятел в нужда.

Близнаци

Днес новостите буквално мълниеносно ще започнат в живота ви, като на първо място ще ги усетите в деловата сфера, след което и в любовта. Ще разполагате с пълната подкрепа на звездите, така че не допускайте колебание в действията си. Не подценявайте мнението на родителите ви.

Рак

Днес ще имате нужда от по-голямо разбиране към вашите потребности в личен план. Концентрирайте усилията си в професионалната сфера, където обстоятелствата бързо ще се променят. Не давайте ухо на слуховете и интригите по ваш адрес, защото те едва ли ще ви навредят по някакъв начин.

Лъв

Днес положителната ви нагласа ще ви помогне да предвидите в коя посока да насочите своите усилия в професионален и личен план. Ще сте изправени пред интересни перспективи, с които, ако се заемете, ще ви донесат увеличени финансови постъпления. Приятна среща с интересна личност.

Дева

Възможно е днес да се изправите пред предизвикателства във финансовата сфера, които ще провокират уменията ви да спестявате. Направете си точна равносметка на събитията, случили ви се до момента в професионалната сфера.

Везни

Днес контролирайте склонността си към разточителство в материалната сфера, защото така ще подобрите стабилността си във финансовата сфера. Намерете време да планирате предстоящите си ходове в службата.

Скорпион

Днес планирайте предстоящите си служебни пътувания и е добре да приключите със започнатите инициативи от професионално естество. Моментът е подходящ за придобиването на нови знания или обучение, което ще подобри значително професионалната ви квалификация.

Стрелец

Днес кариерата ви ще има доминираща роля в живота ви. Мнозина от вас ще се стремят към осъществяването на далечни пътувания, което ще ви помогне да поставите професионалната си реализация на изцяло нова основа.

Козирог

Днес извършените от вас промени на работното място може да са с положителен ефект, но може да има и негативни за вас последици, особено в материалната област. Разчитайте единствено на себе си.

Водолей

Днес започнатите от вас промени на работното място ще са с положително развитие, което и ще ви даде така необходимото спокойствие в материалната сфера. Умело ще се предпазвате от опитите на външни лица да ви направят уязвими.

Риби

Днес не оставяйте служебните си ангажименти в ръцете на колеги или подчинени на работното си място. Възможно е мнозина от вас да са силно привлечени от нова възможност в професионално отношение. Не пилейте необмислено наличните си спестявания. Не се поддавайте на провокации.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА