24 Ноември, 2017 15:11 2 544 3

Алекс и Дани Петканови искат три деца

  • александра богданска-
  • дани петканов-
  • лудия репортер-
  • сватба-
  • биг брадър-
  • вип брадър

Младоженците отричат слуховете, че сватбата им е фарс

Алекс Богданова и Дани Петканов, които сключиха брак под покрива на къщата на "Биг Брадър" споделят в откровено интервю пред списание Love Style, подробности около бъдещето, миналото и настоящето на връзката им.

Novini.bg цитира интервюто на двамата влюбени. Те споделиха, че не биха предприели тази така важна стъпка, ако не е било участието им в риалити формата. Те са се впуснали в това приключение след като преодоляха заедно раздялата си и обтегнатите им отношения след нея.

Дани Петканов заяви следното за важното решение: „Аз може би нямаше да превъзмогна това, което се случи между нас. Вътре обаче преодолях егото си, а това е изключително трудно. Бях убеден, че никога няма да простя всичко, което ми причини. Мислех си, че ако пак допусна Александра до себе си и тя ме нарани втори път, след това ще остана като осакатен. Това много ме плашеше.“

Алекс, вече госпожа Петканова, сподели, че времето след раздялата е било ужасно тежко за нея. По нейни думи е преминала през ада. „Хората бяха толкова свирепи, че аз се чудех какво толкова лошо им се е случило, та да ме мразят така. Те ми отправяха смъртни обиди, замеряха ме с храна, брат ми каза, че съм срам за семейството. Беше ме страх да излизам навън“
След драматичните обрати в животите и на двамата, сега те смятат, че ако отново си изневерят, това ще сложи необратим край на брака им.

Семейство Петканови отрече слуха, че от шоуто са им платили, за да се оженят. Те нарекоха това пълен абсурд и потвърдиха, че желанието за сватба е било изцяло тяхно.

Сега мислят за бъдещето и по-скоро за наследниците си. Дани и Алекс искат да имат три деца, като мечтаят първото да е момченце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Груйо

    3 2 Отговор
    Ами направете им! След като им създадохте лоши новини предполагам , че и тази можете да свършите!
  • 2 Евро Г@Y

    5 2 Отговор
    Еми ще му направим на Данката 4 даже,ама жена му няма да участва.Нали така казаха от ЕВРОПА.
  • 3 съквартирантИтИ

    9 0 Отговор
    Дали са сключили договор с Бай Брадър и за развод ???
    Тия две "гълъбчета", каквито са след всеки наследник задължителен ДНК тест :)