20 Декември, 2017 07:00 3 633 0

Вашият хороскоп за днес, 20.12.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Очакванията ви са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно. Занимания със спорт ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да се разведрите.

Телец

Работните ви планове няма да подобрят желанието ви по-скоро да стигнете до търсените резултати. Нещо трябва да се промени. Хората около вас са заети със своите си проблеми, не търсете помощта им. Обърнете внимание на здравето си.

Близнаци

Ако се появят проблеми на работното място потърсете съдействие от хора, чийто авторитет е безспорен. Лутанията ви в интимните ви взаимоотношения ще доведат до обтягане и са възможни раздели. Ако не търсите такъв изход бъдете толерантни към партньора си.

Рак

Ще бъдете амбицирани да доведете свой проект до успешен край. Колегите ще са впечатлени от усърдието ви и ще ви съдействат. Споделете вълненията си в семейството, там е вашият сигурен пристан.

Лъв

Днес не се поддавайте на провокации. От вас ще зависи добрия изход на нещата. Дайте всичко от себе си и ще останете доволни. Възможно е да сте придобили погрешни впечатления от поведението на определена личност и тя да няма това отношение към вас, каквото вие бихте желали да е.

Дева

Ще ви занимават проблеми със здравето, вашето и на близките ви. Не се преуморявайте, не ви се отразява добре напрежението. Запазете доброто си отношение към околните, това ще се отрази и на тяхното поведение към вас. Мислете позитивно и ще имате повече поводи да се радвате на живота си.

Везни

Днес голяма част от вас лесно ще могат да установят контрол върху живота си, особено като имате ясна представа за стремежите си. Готовността ви за намиране на компромиси ще ви помогне да сте в отличен професионален или личен тандем с интимната си половинка.

Скорпион

Днес избягвайте стресовия начин на живот. По-добре се опитайте така да изградите служебната си програма, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. На част от вас ще се наложи да постигнат съгласие с интимната си половинка по конкретни въпроси от личен или битов характер.

Стрелец

Днес избягвайте крайностите на работното си място. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече. Раздвижете социалния си живот, дори и това да е в противовес с очакванията на интимната ви половинка.

Козирог

Днес се съсредоточете върху уточняването на конкретни детайли в материално отношение. Приведете в отличен ред документите си и избягвайте подписването на споразумения, особено ако не сте сигурни дали ще ви осигурят желаната стабилност в материалната сфера.

Водолей

Днес мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално.

Риби

Днес правилната нагласа ще ви помогне, както в службата, така и на водените от вас делови преговори. Осъществените от вас пътувания на този етап от време ще ви носят редица позитиви и най-вече ще срещнете нови приятели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА