Last news in Fakti

13 Януари, 2012 11:06 5 155 3

Най-добрата диета - шоколад и маслини

  • диета-
  • шоколад-
  • маслини

Шоколадът и маслините са ключът към отслабването, съветват водещи диетолози.

В борбата със затлъстяването помагат най-вече продукти като авокадо, ядки, но най-вече шоколад и маслини. Те са най-ефективни при топенето на мононаситените мазнини, особено в областта на корема, съобщава БГНЕС.

Диетата с шоколад и маслини се прави на два етапа. Първо за подобряване на работата на стомашно-чревния тракт, а след това следва самият процес на отслабване.

Първата фаза продължава четири дни с прием на не повече от 1200 калории на ден. Вторият етап продължава 28 дни, а хранителната му стойност не бива да надвишава 1600 калории. По време на диетата се пие специален коктейл от вода, джинджифил, краставица, лимонов сок и листа мента. Комбинацията с шоколад и маслини води до бърза и лесна загуба на тегло. Препоръчително е да пиете най-малко по 5 чаши вода дневно. Интервалът между отделните хранения не трябва да е повече от четири часа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лили Денева

    0 0 Отговор
    супер новина за любителите на тези два продукта
  • 2 Валери Димитров

    0 0 Отговор
    невероятно !
  • 3 наско габровски

    0 0 Отговор
    а нещо с луканка и пастьрма няма ли