8 Януари, 2018 13:55 2 992 3

Дете за малко не стана храна за 4 акули, но бе спасено от... (ВИДЕО)

  • акули-
  • дете-
  • жертва-
  • на косъм-
  • бахами-
  • остров екзума

Ужасяващата случка е била заснета на Бахамите

Шокираща случка, която може да изправи косите дори на най-хладнокръвния зрител, е била заснета с дрон на Бахамите.

Видеото, което по-късно е качено в интернет, показва как малко момче, играещо безгрижно сред лазурните океански води, се отървава на косъм от смъртта.

На кадрите се вижда как развълнуваното дете се втурва към водата и започва да плува напред, но в същото време срещу него са се устремили 4 акули, които започват бавно да го заграждат.

Всичко това било уловено от камерата на дрон, пуснат и управляван от брега от Артем Такаченко, който искал да заснеме красивия и спокоен плаж на остров Екзума. Гледайки кадрите, които камерата предава на живо, операторът забелязва акулите и осъзнавайки опасността, която ще връхлети момчето, започва да крещи към него да излезе на брега.

За щастие, малкият плувец го чува и незабавно излиза от водата, преди да се стигне до злощастен инцидент.


Малко момче за малко се разминава с опасна среща в кристалните води на острова Екзума.
Детето се засилва и скача да се къпе във водата на една от плитчините на острова, но през това време към него приближават четири акули.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    15 0 Отговор
    Мале човек като чете статията, без да е гледал клипчето - да му настръхнат косите. То го заграждат акулите, то атака - направо хорър филм! А като гледах клипчето, кво - на 2 метра от брега на плиткото си шляпа хлапето, вярно забеляза акулите и излезе, но нямаше никакво нападение от тяхна страна, плуваха си най-спокойно.

    Коментиран от #2

  • 2 112

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    На това му се казва clickbait...
  • 3 незнайко

    3 0 Отговор
    Пълна измислица е статията. Детето знае, че има акули и като ги видя си излезе от водата. Това, че някой е снимал с дрон е друга "бира" !