23 Януари, 2018 10:20 2 361 15

Успех или излагация беше първата година на президентската съпруга Радева СНИМКИ

  • радева-
  • президентска съпруга-
  • успех

Вече година България има президент, чиято съпруга присъства осезаемо в обществено-политическия живот на страната.

И докато съпругата на президента Росен Плевнелиев - Юлияна, се разграничи от поста на съпруга си и предпочете да запази личния си живот и този на семейството си далеч от погледите на народа, Десислава Радева прегърна ролята на първа дама и застана до съпруга си, пише dir.bg.



Макар в протокола на президентската институция първата дама да не фигурира по начина, по който e регламентирана ролята на партньора на държавния глава на други места по света, президентската съпруга даде да се разбере, че ще влезе в новото си амплоа с пълна сила.

В интервютата, които даде през първата си година, тя не пропусна да отбележи, че животът ѝ много се е променил, но "една съпруга на президента просто довършва мъжа, иначе стои малко странно."

Откакто Румен Радев встъпи в длъжност погледите редовно бяха вперени в Десислава Радева - кaкво ще облече, какво ще каже, какво ще напише във Фейсбук или как ще се държи в свободното си време.

Тя често бе критикувана заради избора си на облекло - или роклята бе твърде къса, или пенсовете на тоалета не допаднаха на родните модни експерти в социалните мрежи. Разбира се, имаше и звездни моменти, когато Десислава заложи на българска дизайнерка и това бяха два от най-одобряваните тоалети, с които се е появявала.



Успяхме да я видим и в лежерно облекло в резиденцията, когато посрещнаха двете деца от Вълчан дол, живеещи в много трудни условия, на бар с приятели в Бургас, да пазарува в кварталното магазинче, да играе хоро в Малта, както и да вечеря със съпругата на френския президент Еманюел Макрон - Брижит, в шикозен ресторант в Париж.



Разбрахме, че е почитателка на рока, но може да слуша и Азис - всеки стил според обстановката. Научихме, че сред хората има трима големи любимци - Дейвид Ковърдейл, Хавиер Бардем и Никълъс Кейдж, а че най-голямата ценност за нея е свободата.

Една от любимите ѝ мисли е на Уинстън Чърчил: "Успехът – това е ентусиазмът, с който се придвижваш от един неуспех към друг."

Дали първата година на Радева като съпругата на президента е била успешна, нека всеки да реши за себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ризил

    11 11 Отговор
    Само жена му ли ами той ????
  • 2 УКФ

    17 11 Отговор
    Абсолютна излагация. Голем мерак да позираме и да сме известни и да сме вип. И да събираме лайкове у фейсбук.
  • 3 Наблюдател

    13 14 Отговор
    Тази селска пръчка трябва да пали по три свещи на ден за здравето на Курнелия, че изкомандвала фатмака да се ожени за нея. защото в противен случай щеше да се размита по коридорите на МО и да я нятискат разни мазни фуражки.
  • 4 Дикембе Мутомбо

    19 6 Отговор
    Че е излагация - излагация ще е.

    Но трябва да признаем, че предишната първа дама (Росен Плевнелиев) вдигна летвата за излагация доста високо и все още поддържа темпото.

    Отделно, че на фона на него(нея) Десислава изостава и по женственост!
  • 5 Пук

    9 11 Отговор
    Тая чанта си е лика-прилика с фатмака!
  • 6 Хасан

    11 8 Отговор
    Много добра жена,много стилна жена!
  • 7 стоян георгиев

    9 9 Отговор
    тая селска убавица развила се в живота с правенето на с..ки на правилните хора сега умира от кеф че е президентKа!!!!дава без да има акъл наляво и на дясно и дразни повсеместно всички.да я сравнявате с предната няма място.жената на плевнелиев е успяла ерудирана професионалистка и една от малкото българки която би токазала да е президентKа въпреки възможостта.тази обаче много прилича на жената на успелия ватник и затова ватника я хвали.другата квато бе юлияна ватника никога няма да има !
  • 8 гост

    6 6 Отговор
    Селянинът може да напусне селото, но селото никога не напуска селянина!
  • 9 Деси Радева

    2 3 Отговор
    Аз крепя президентчето........
  • 10 Да!

    7 2 Отговор
    Що ми се струва тази дама по-широка в раменете от президента?
  • 11 Ения

    1 4 Отговор
    Свраки с пилешки мозък.Не може да ви се угоди нито на президент нито за
    съпругите им.
  • 12 СойкаПрисмехулка

    7 1 Отговор
    Румката беше по-добрият вариант пред Цеца на изборите, обаче като му гледам снимката със синия потник, където е бос, май ми прилича на типичен таксиджия, който възнамерява да пийне една бира в кварталната кръчма между курсовете.

    Коментиран от #15

  • 13 редник

    3 2 Отговор
    Хора от народа.Важно е да останат сьщите.
  • 14 Ваня илиева

    0 0 Отговор
    Няма угода
    Имала желание за показност
    Тя сама ли си прави снимките и пише материалите
    Или вие журналиктите според поръчката пишети
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.