13 Февруари, 2018 00:30 22 582 20

Кои типове мъже отблъскват жените

  • тип-
  • мъж-
  • отблъсква-
  • жени-
  • нарцис-
  • дете-
  • свръхчувствителен

5-те типа мъже, които определено жените не харесват

Кои типове мъже отблъскват жените - 1
Снимка: Shutterstock

Не всички жени харесват едни и същи мъже. Но има няколко специфични и по-изразени черти при някои мъже, които отблъскват жените. Вижте кои са те:

Мъжът Нарцис

Мъжът нарцис смята, че всичко се върти около него. Той говори единствено и само за себе си. Нарцисът си мисли, че няма по-красив, умен и талантлив от него. Той е твърде самовлюбен, за да признае грешките си и да се извини. Такава връзка едва ли ще продължи дълго.

Мъжът, за когото приятелите са с предимство

Няма нищо лошо да имаш приятели, разбира се. Но ако един мъж винаги поставя на първо място приятелите си и техните нужди, а пренебрегва жената до себе си, то връзката няма как да се запази дълго.

Мъжът Вечното дете

Жените не искат да са като майки за мъжете си. В началото детинското поведение може да изглежда привлекателно, но след време то отблъсква и емоциите изчезват. Прекалената инфантилност няма как да бъде предпоставка за продължителна и сериозна връзка.

Неувереният мъж

Жените не харесват несигурните в себе си мъже. Представителките на нежния пол обичат уверените, дори властни мъже, които знаят какво искат и преследват целите си. Ако един мъж се притеснява, че може да ви загуби, той се опитва да ви манипулира по всякакъв начин, за да останете при него, пише edna.bg. А това рано или късно слага край на връзката.

Свръхчувствителният мъж

Да бъдеш емоционален не е лоша черта. Жените обичат чувствителните мъже, тъй като с тях могат да изживяват емоциите и болките си. Но съществува една тънка линия на чувствителността, която не трябва да бъде прекрачвана от мъжете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧАЛГАДЖИ ДЖЕНДЪР Хаджията

    268 9 Отговор
    Бедните мъже отблъскват жените!
    Статията е тенденциозна и сезира типове мъже , които показват психологическа зависимост, а е финансова - В БЪЛГАРИЯ портфейла определя поколението!

    Коментиран от #11

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 no name no face no number

    80 6 Отговор
    ълни небивалици.Независимо какъв е мъжът онези бездушнички, , които независимо какъв тип са Винаги си мислят , че светът се върти около тях и не могат да оценят друго освен материалното. Лошото е , че закона ги направи богове. Всеки ден тенденциозно се огласяват дори и най- незначителните случаи на насилие от мъже към жени. И никъде никъде и не пишат за обратното а то е ежедневие за ннас мъжете. Лошото е че ние търпим и прощаваме ОГРОМНА ГРЕШКА.Съвремието изисква да станем хленчещи лекета като тях, но и това едва ли ще ни помогне.

    Коментиран от #13

  • 4 Tinchou

    33 7 Отговор
    Тъпотия
  • 5 Тиквата от банкя

    74 9 Отговор
    Немаш ли парии старо жигули.....
  • 6 Я. Петров

    48 8 Отговор
    Статията е описала мъжете които се хатесват най- много. Мъжът има ред - детето, приятелите, колата, кучето и жената. ;)))))) Но истинския обръща внимание на всички.
  • 7 Къртев

    52 7 Отговор
    То па, като ги привличаш, та голям килипир.
  • 8 ДЕДО ВЛАДИКА

    68 4 Отговор
    Съпрузи ще празнуват на следващия ден 15 години от сватбата.
    Вечерта си лягат и жената мисли: "Какво ли да му подаря на тоя моя, дето го търпя 15 години?"
    А мъжът: "Да бях я удушил още първия ден - утре тъкмо щях да изляза от затвора..."
  • 9 НЯКОЙ СИ

    65 7 Отговор
    КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ....
  • 10 бай Хой

    75 6 Отговор
    Не харесват мъжете със самочувствие, нарциси, но харесват силните и уверени мъже. С една дума и те не знаят какво искат. Тръгнеш ли да им угаждаш загубен си.
  • 11 Камагра

    9 12 Отговор

    До коментар #1 от "ЧАЛГАДЖИ ДЖЕНДЪР Хаджията":

    НЕ БЕДНИТЕ А БЕДНИТЕ ДУХОМ, ХОРА КОИТО НЕ СА ЩАСТЛИВИ, А МАТЕРИАЛА С АКЪЛА СИ ОБИКНОВЕНО Е В ПОТРЕСАВАЩО ПСИХИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ
  • 12 Трифонов

    32 4 Отговор
    Аз пък... съветвам жените да седнат, да се огледат и много здраво да се замислят, защото нещата за тях не вървят никак, ама никак добре. Каквото и да си говорят, истината е, че една жена никога не би могла да бъде щастлива, ако до нея няма мъж. В когото да е влюбена. Който да е влюбен в нея и тя да го усеща, но най-главно - който да осигурява редовен секс. Защото, независимо как се представят нещата, истината е, че жените имат нужда от редовен секс в много по-голяма степен от мъжете. Отделно, че липсата му, се отразява пагубно на женската психика. Така, както липсата му никога не би могла да се отрази на един мъж. И така стигаме до проблема - виждаме само жени, които непрекъснато нещо мрънкат, от нещо са недоволни и нещо искат. "Петте типа мъже, които отблъскват жените." Що за идиотщина!? Изобщо не ме интересува в коя група ще попадна. А и никой мъж не се интересува от това. Скъпи дами, огледайте се, нещата се променят, религията гасне, бракът си отива, стереотипите целенасочено се рушат... ВСИЧКИ мъже осъзнаха, че 9 от 10 жени са отчайващи в кревата - разберете, лигавенето му, не е свирка!!! Съвременната култура ни тласка да пробваме различен път... Замислете се какво ще стане с вас, когато мнозинството мъже осъзнаят, че другият път е по-забавен... Защото на там са тръгнали нещата... Грижете се за нас, защото в противен случай... хистерията ще остане единствената ви възможност! Ха - ха - ха...
  • 13 гост

    33 0 Отговор

    До коментар #3 от "no name no face no number":

    Мда, никой не разгласява насилието на жени над мъже, а това е ежедневие. Психически тормоз е да те натискат, че ти не правиш достатъчно за семейството, че не си добър мъж както били други по снимките в Фейса, че другите мъже водели жените си на екскурзии, а ти само на нашето море си я водил. Тя жената не си искала скъпи подаръци, ама мрънка на подарените й такива. Възхищава се на другите, а не гледа какво има тя самата. Жените са много критични към половинките си, без да са критични към самите себе си. Една връзка може да съществува ако всеки сам по себе си се стреми да е най-доброто, за да бъде харесван от другия, а не да променя отсрещния човек според своите разбирания. Променят ли ви значи не ви харесват, а не ви ли харесват няма как да се получи дълговечна любов, а повече ще да е токсична такава. Пример: ти си уверен, но тя иска да си чувствителен и да се извиняваш; ти започваш да го правиш, но пък губиш увереността си, което пък не й се харесва.
  • 14 Томичукалата

    14 2 Отговор
    Ако при провеждането дълбокомислен разговор с една жена независимо от нейното модно клоунско оформление или обезформление и чуете от нея само думи като: "Ами, амчи, въх, уау, аз туй, аз онуй , ако не бях аз..." Помолете я да ви прочете някакъв произволен текст, няма значене какъв, ако тя започне да срича и запецва. Станете и платете сметката като джентълмен, няма нужда да я изпращате и .укате, защото тя е достатъчно тъпа и със сигурност ще ви лепне нещо.
  • 15 мамо аз съм пилот

    26 4 Отговор
    беден съм, грозен съм, карам ръждилник и живея в една къща с мама и тате. По логиката на тази статия трябва да си срежа вените, за да освободя света от себе си. Да ама не!!!. Живея при мама и тате, но съм направил ремонт за десетки хиляди. Карам ръждилник, но върви като барутник и правя каквото си искам с него. Грозен съм. Да ама всяка вечер ходя да вдигам тежести. Не на фитнешче за да оформя плочките, а да ВДИГАМ тежести. Не ми пука от статии и от чужди мнения. Овцете да ходят със стадото, а стадото да следва овчаря си. Аз ще вървя сам и ако ми се наложи ще си извървя пътя до края сам. По-добре сам, отколкото зле придружен. На това ме научи едно пиуенце от Пелник, за което съм и безкрайно благодарен, защото дори и болката е ценен житейски урок.
  • 16 Ники

    5 3 Отговор
    Идеалният ПЪРВОРОДНИЯ е Цветан Цветанов
  • 17 Непознат

    6 0 Отговор
    Съгласен съм с Джендър,парите ,бедния мъж отблъсква жените,тук важи на 1000% в бг.
  • 18 Мими

    1 0 Отговор
    ПРОСТАКА Е НЕТЪРПИМ
  • 19 ХХХ

    1 0 Отговор
    АЗ СЪМ ТИП КОЙТО ОТБЛЪСКВА ЖЕНИТЕ, ЗАЩОТО МИ Е ОМРЪЗНАЛО ДА МИ СЕ ЛЕПЯТ!!!.. А пък съм и женен!
  • 20 сдфсдфдсфсдфсд

    4 0 Отговор
    Един 180 кг на 48г , с много пари е по привлекателен от едно качествено момче с оскъдни доходи .Всичко се определя от парата . И после защо ги наричали к.......и , и п..........ки .Който плаща то вкарва.