14 Февруари, 2018 00:30 18 489 20

Жриците на любовта в София пуснаха невероятни промоции за Св. Валентин

  • жрици-
  • промоции-
  • св.валентин-
  • проститутки-
  • цени-
  • софия

Има и безплатни бонуси

Жриците на любовта в София пуснаха невероятни промоции за Св. Валентин - 1
Снимка: Shutterstock

Апетитни промооферти на английски език пуснаха жриците на любовта покрай европредседателството. Традиционното намаляване на предлаганите сексуслуги на половин цена за Свети Валентин вече е с актуални оферти в сайтовете за запознанства предимно на езика на Шекспир , показва проверка на в. „Телеграф“.

Работещите момичета, които приемат клиенти в центъра на София и особено около НСК пускат всевъзможни предложения, включително и за безплатно фелацио. Проститутките подмамват чужденците с предложение за интимни вечери на свещи, при условие, че бъдат наети за цяла нощ – от 22 ч. до 6 ч.

Има и уикенд пакети с възможност за пътувания извън града. Цените за българи и чужденци също са различни. В офертите на английски език труженичките се предлагат в евро. Цената обаче не отговаря на официалния курс на БНБ, тъй като в българската оферта сумата е 50 лева, а в тази на английски език - 50 евро. Офертите към чужденците валят от почти всички столични квартали, предлагат се и от момичета в Пловдив и Варна.

Най-ниската възможна цена за 1 час пълна програма с включени екстри като фелацио без презерватив, взаимна френска и анален секс започват от 150 лева. Има и оферти за по 400 лева и нагоре. По-високоплатените жрици обаче минават в категорията на суперелитните. Те обикновено се пласират по хотели при определени поръчки от доверени лица, които хващат потенциалния клиент чужденец още в лоби бара или ресторанта, където е настанен.

Традиционните промоции за празника на влюбените обаче и тази година са хит, тъй като за разлика от коледните и новогодишните празници, когато промоофертите бяха от около 100 лева със съответните тематични облекла като Снежанка например, сега са между 60 и 80 лева за Червената шапчица. Съответно за гостите от чужбина цифровото изражение е в евро.

Ниски цени предлагат само проститутките от ромски произход. Някои от предложенията са напълно откровени като например: „Свирки и секс на промоция през февруари – само за 30 лв.“. Други пък са под формата на масажи с щастлив край.

Изгодни предложения има и в магазините за онлайн продажба на сексиграчки. Повечето предлагат отстъпки при покупка на вибратори, пенис колани, розови белезници и еротично бельо между 10 и 20% до 14 февруари. В онлайн сексмагазините има доста богато разнообразие от сексиграчки и още много други продукти.

За празника на влюбените освен традиционните романтични подаръци със сърчица и цветя има и много нестандартни предложения, включително и домашен стриптийз. Танцуващ гол мъж или жена може да поръча възлюбения за половинката си на цена от 250 до 450 лева. Тук офертите варират в зависимост от желанията на поръчителя – дали стриптизьорът да дойде облечен като пират, полицай и дори космически рейнджър. Предложенията са за един или двама голи изпълнители, а резервации се приемат до 2 дни предварително.

Има специална оферта за групови дамски партита. Ако да речем три приятелки си повикат стриптизьор, той може да им излезе около 300 лева, така трите си поделят по равно за удоволствието и приятната емоция, която ще си доставят за празника. Изгодните предложения за събличащи се в ритъма на музиката важат от Свети Валентин чак до 8 март, когато са и най-много търсени от потребителите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоу©т

    66 1 Отговор
    Намаления за групи дали има?
  • 2 Чорба от греховете на отец Никодим

    28 1 Отговор
    С удоволствие ще се възползвам от намалението и ще ги бузя яко на половин цена...
  • 3 манаф

    53 9 Отговор
    А бе Вени,пак се оля на празника!Тебе няма ли кой,та все пишеш на тема секс?Дано по празника някой те ощастливи!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ДЕДО ВЛАДИКА

    46 3 Отговор
    - Мамо, как казват на жена, която много обича секса?
    - Нимфоманка!
    - Чакай да си запиша, че тъпите ми колеги ми викат, че съм ку*ва!

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ха-ха-хаааа....

    24 9 Отговор
    А Волен жрицата ще прави ли промоции на Боко???
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бай

    12 1 Отговор
    Това чете ли го родната милиция !!!Вени къде има проституция в България дай информация ???
  • 10 ИВАН

    3 1 Отговор
    Файв /5/ - оор тен /10/ лева из нормали, бат моо ай уил гив нот :)
  • 11 аве фюрер

    6 2 Отговор
    Интересно , някой да не се е пуснал под прикритие ,като порно работничка та ги знае тия неща в детайли ...
  • 12 Насо

    12 2 Отговор
    90-95% от статиите на тази женица са пълни глупости. Тъпи до ента степен. Малко са тези ,в които има нещо смислено и поучително. Пише пише за секс, а сигурно самата тя е като дърво. А нейният ако има такъв разбира се,което ме съмнява е страшен катили сигурно. Остави си тук телефона поне ще те начешат мераклиите.
  • 13 Грос

    0 2 Отговор
    Ако, не се намеси прокуратурата и полицията има голяма вероятност да се намеси ислямска държава!!!!!!
  • 14 Иван

    10 1 Отговор
    Първо се въоръжете с противогаз, защото доколкото съм чувал, много от тях са толкова мръсни и смрадливи, че могат да ви окапят носовете. Много от тях са наркоманки и са болни долу, заради което вонят още повече. На тях не им пука за собственото им здраве, пък камо ли за вашето. След това лъжат, уж е една цена, пък после скубят повече. И освен това крадат, пребъркват. Не се занимавайте, само беля ще си вкарате. А и най-вече много скъпо взимат, въобще не си струва парите. Чувствайте се предупредени и внимавайте много! Имаше един форум на дата.бг, където обсъждаха различните труженички, но нямам адреса под ръка да ви го дам.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Дядо Йоцо

    5 0 Отговор
    Ама сигурен бях, че статията е на Венелина...
  • 17 безнадейден1

    2 1 Отговор
    Ай АЙ до къде стигнахме проститутки на промоция.
    МОЖЕ И КАСОВАТА БЕЛЕЖКА ДА РЕГИСТРИРАМ И НЯКОЙ ТЕЛЕВИЗОР ДА ПОЛУЧА ОТ ЛОТАРИЯТА
    Простотията няма край,
  • 18 656

    2 1 Отговор
    А фактура дават ли да си взема ДДСто.
  • 19 Kcaniba

    0 1 Отговор
    Идеално съчетания на маркетинга - Св Валентин католишки и примоци от ромка за 30 лв
  • 20 Бай Благой

    1 0 Отговор
    Абе проституцията официално не е ли НЕЗАКОННА?!