21 Февруари, 2018 12:11 3 598 3

Шеф Петров направи на пух и прах Нора и Кулагин

  • шеф петров-
  • нора недкова-
  • мис плеймейт-
  • валентин кулагин-
  • скандал

Известният готвач избухна срещу плеймейтката и гримьора в социалната мрежа

Една от най-скандалните седмици на култовото кулинарно предаване "Черешката на тортата" отмина в петък. Звездната петорка, която готви и си ходи на гости всяка делнична вечер, предизвика стотици възмутителни коментари и продължава да го прави и през новата седмица.

Двамата най-провокативни участници в изданието Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин си "спечелиха" огромно количество хейтъри, а десетки фенове на иначе забавното предаване се заканиха, че след техните изяви повече няма да гледат "Черешката".

Мълчалив не остана и един от топ готвачите в България, а именно Шеф Петров. Той използва социалната мрежа Фейсбук, за да напише дълъг и гневен коментар по отношение на звездите, които с поведението си меко казано разочароваха родната публика с изказванията и поведението си.

Ето какво написа шеф Петров без редакторска намеса:

„Толкова много съжалявам хора които се информират не само за храненето, а и за живота от телевизионните формати, това е все едно да си мислиш и формираш в съзнанието си, че истинската любов е в Турските серияли или Боливуд!

( А така наречените критици, са ми най-смешни! Познавате ги, мързеливци с малко дар слово, които ходят на всякъде и определят, едно бедно и сакато куче, което са предаванията ни и винаги намират слабостите му.... колко е трудно това :) )

Какво ви става бе хора? Възможно ли е да сте толкова наивни, целият ви живот и развитие да се манипулира от телевизия и то от ниско бюджетни спектакли на мизерни, третокласни телевизии в за жалост бедната ни държава! Тук всичко е толкова посредствено, че дори тези които правят това не го гледат:) или поне го поглеждат след монтажа :))) ..те знаят какво имам предвид!?

(..отварям скоба и казвам, че хората които работят и се мъчат да правят телевизия, която разчита на Манна Небесна също е жалко, но достойно за уважение! Факт е, че е невъзможно и да го обръщат на порнография е жалко. но дори да не го направят те, зад гърба им има десет безработни, които ще го направят!!)

Има световни високо бюджетни програми с мега професионалисти от които може да получите повърхностна информация в малък процент, който евентуално да е като база за нещо което после може да развиете! Но да определяте и градите представите за живота си с камуфлаж като нашите канали е много рисковано! За това аз се радвам на всички които излизат в този театър и въобще не са сериозни, защото Всички български телевизии са просто един Виц и така трябва да се гледа и участва в тях! Единственото нещо което може да се види, са цветните хора които могат да бъдат забелязани в този сглобен катун, защото те са единственото реално и живо нещо.

Всеки който гледа по друг начин е Мъртво Роден!

п.с. Преди време аз също грешех и се изказвах негативно, но после разбрах, че това е невъзможно, тоест да направим нещо нормално, като в "белият свят"!? Един умен човек ми каза нещо от рода " ...времето се променя и ние се променяме с него" каза го на Латински. Замислих се прочетох малко древни философи и си дадох сметка, че живота е по мъдър, когато усетиш ВРЕМЕТО, когато го допуснеш да влезе в теб и да те промени, защото то го прави само в положителна насока и после чака ти да промениш него.Така светът върви напред. За това вярвам, че в България има и мъдри хора, които могат да променят времето!

А една госпожа написа статия, в която заяви, че е толкова объркани в кулинарната си (по нейни думи) информация, колкото това което намира в думите на Колагин. За това ще и кажа на госпожата, да не се занимава с история на храната и да си остане концентрирана и интелигентна в правилното писане, на неща които знае, защото просто остава само с правилното писане, говорейки за глупости от рода Българското ястие БОБ :) или изказвания за майонезата :) Защото мила Г-жо, един ден може да се окаже, че първата майонеза е правена по нашите земи, а част от Латинска Америка, готви най-древната средиземноморска храна, тръгнала от Египет, защото освен вашите данни за бягството на евреите и както го казва " разделеното на две от Мойсей море" ( по смотано определение не съм,чел и всъщност и аз правя грешки, но рядко бих написал Моисей с "Й") има и други неща които се проучват в момента.А пластовете в Обществата които слагате и се причислявате в някои от тях, са точно толкова камуфлажни колкото бедната ни телевизия!

ПРОСТО ОСТАВЕТЕ ВРЕМЕТО ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВАС ИНТЕЛИГЕНТНИ И ЗНАЕЩИ, НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ПРОМЕНЯТЕ ВРЕМЕТО, ПРЕДИ ТО ДА Е ПРОМЕНИЛО ВАС!“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ads

    7 3 Отговор
    Неграмотен

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 шеф

    1 0 Отговор
    ТИЯ двамата са гола вода.