4 Март, 2018 12:24 20 980 6

Малин Кръстев проговори за семейна драма

  • кръстев-
  • актьор-
  • баща-
  • майка-
  • съпруга

Бащата на актьора никога не напуска съпругата си

Талантливият актьор Малин Кръстев рядко говори за личния си живот, който е белязан от тежка семейна драма, започнала още от раждането му. Майка му Надежда се запознава с баща му Малин в столична болница, където тя е медицинска сестра, а той лекар.

Докторът обаче по това време е женен, макар да няма деца от законната си съпруга. Покрай многочасовите дежурства и огромното напрежение в работата, мъжът започва афера с Надежда, но заявява, че никога няма да напусне жена си.

За добро или за лошо обаче, медицинската сестра забременява и взема категоричното решение да роди детето, като таи надежда, че щом бебето се появи на бял свят, баща му може да заживее с нея. Плановете й обаче не се сбъдват. Мъжът отказва да се разведе, макар че събира сили и признава на съпругата си, че чака извънбрачно дете от своя колежка, пише „Галерия“.

Изненадващо жената на доктора предлага да вземат бебето, когато се роди, и да го отгледат като свое. Щом чува идеята обаче, Надежда категорично отказва.

В крайна сметка се разбират, че докторът няма да напусне съпругата си, а Надежда ще гледа сама детето, но ще получава помощ от баща му. Таткото на Малин се оказва отговорен родител, грижи се за малкия и неслучайно актьорът носи неговата фамилия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИЗВЪН

    31 15 Отговор
    С извинение, но това не е нито житейска, нито семейна драма.
    Това се нарича : ку.. Вар !
    Аз също имам семейство, но когато ходя по к.. Ви зная, кога да си го извадя.
    Колкото до брака, не дежурства са са виновни... битовизмите и липсата на средства са основен враг. Безличието също.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сенко

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "ИЗВЪН":

    Съдба братле не бъди толкова категоричен.
  • 4 бъхъ

    9 25 Отговор
    Ко ма интересува жалкия ти живот бе актьорче нещасно.
  • 5 незнайко

    6 2 Отговор
    И защо трябваше всички да разберем затова ? Какво му е било трудно в живота, след като е получавал издръжка от "баща си" ? Гадно племе сме, като обсъждаме живота на хората ! А и Малин Кръстев вече дърт "пиргишин" тръгнал да говори за живота си !!!
  • 6 Някой

    1 1 Отговор
    Този дето е писал да разкаже майка си и баща си ! Оставете човека на мира !!!