16 Март, 2018 07:00 8 324 1

Вашият хороскоп за днес, 16.03.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 16.03.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус, който при всяко едно положение ще ви помага в професионалната област. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Телец

Днес е необходимо да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти.

Близнаци

Днес използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си, а дори и да увеличите значително финансовите си постъпления. Стремете се със собствени усилия да постигнете желания от вас напредък.

Рак

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в професионалната сфера. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си.

Лъв

Днес бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човека, който ще предизвика споровете на работното място.

Дева

Днес уверено отстоявайте своите позиции на работното си място, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Не провокирайте спорове, защото едва ли ще имат положителен ефект върху вас.

Везни

Днес направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.

Скорпион

Днес мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани в любовта. Всяка крачка в страни може да ви коства много.

Стрелец

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Ще имате и добри условия, благодарение на които ще постигнете по-добра финансова обезпеченост. Любовно разочарование

Козирог

Днес направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за в бъдеще. Не взимайте страна в спор. Не пренебрегвайте интимната си половинка. Отлично здраве.

Водолей

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да увеличат броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували.

Риби

Денят ви ще бъде успешен и на работното място и в личен план. Възможност за добри парични постъпления. За да разширите възможностите си за професионална реализация, повишете квалификацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гацо

    2 0 Отговор
    Вени, може ли да ми дойдеш на гости довечера да обсъдим направата на индивидуален хороскоп. Много съм доволен от този и искам да ми направиш още по точен (индивидуален)!!!