Last news in Fakti

28 Март, 2018 15:22 6 873 26

Обвиниха Кобилкина в склоняване на дами към платени секс услуги

  • наталия кобилкина-
  • кобилкина-
  • секс за пари-
  • платена любов-
  • богат мъж-
  • форум-
  • семинар-
  • сексолог

Сексоложката учи жените как да си хванат богат съпруг

Потребители в социалните мрежи скочиха срещу поредния безумен семинар, който е дело на гуруто Наталия Кобилкина. Хората са възмутени от идеята на сексоложката да учи жените как да си хванат богат мъж, пише "Шоу".

"Склоняването към проституция не беше ли незаконно или аз съм остарял просто…", гласи един от коментарите в Интернет.

Кобилкина публикува в официалната си страница във фейсбук клип, в който представя младо момиче на име Василена. "Как да имам богат мъж? Има ли формула за това нещо? Попитахме една жена, която умее да намира богати мъже навсякъде по света", подхвана темата Наталия. А нейната приятелка започна със заучените фразички, на които биха се хванали само най-големите будали: "Изключително много вярвам, че ние и само ние сме отговорни за нашето щастие. Отговорни сме за това дали да живеем богат и луксозен начин на живот или се вайкаме, че нямаме пари и живеем в мизерия. Аз лично вярвам, че има успешна формула, която е изпробвана от моите клиенти. Как да имаме богат мъж в дългосрочен план? Как да бъдем щастливи с този богат мъж и как той да бъде богат с нас? Направила съм едно проучване, разпитала съм над 25 милионери какво искат от жената до тях. Всички от тях ми дадоха едни и същи отговори, за които ще говорим на моя семинар. Ако искате да бъдете щастлива и богата жена, заповядайте".

Тези семинари струват доста солено на присъстващите дами, но изненадващо винаги са пълни, а сред клиентите ѝ има популярни имена от родния хайлайф.

"Кобилкина е част от тайна програма на КГБ (ФСБ), целяща да превърне всички български жени в к*рви", възмущава се потребител в мрежата. Какво да правят мъжете, които не са милионери, е въпросът, който развълнува българската нация и скочи срещу материалистката Кобилкина.

В нейния сайт има ресор "Училище за жрици", където пише, че "всяка жена е родена като жена, но не от всяка жена става Жрица". Имената на семинарите са безумни и сякаш са заимствани от порнографията. Там има куп описания на жрицата, които я представят като най-могъщата владетелка на мъжете, което пак води до това какво представлява проституцията и проститутката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камагра

    32 2 Отговор
    Е тя кво ги кара жените непрекъснато да л..ат на мъжете, все едно не знае че при тази ситуация жените не получават секс, кобилкина не само че не помага на жените ами извращава сексуалната връзка, всъщност май НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ СЕКС
  • 2 Гост

    14 1 Отговор
    А. Ето я Кобилкина,бе. Вие викате,че няма да я покажат.
  • 3 ИГОР

    35 1 Отговор
    КОЙ гледа тази пошла псевдо секс лечителка.Такъв клоун рядко се среща.НЕ МОЖЕ ДА ПРЕПОДАВАШ СЕКС УРОЦИ НА НАЙ-ИЗЯВЛЕНИТЕ СЕКС АТЛЕТИ В СВЕТА-БЪЛГАРИТЕ.

    Коментиран от #11

  • 4 Марина

    6 30 Отговор
    Поздравления за автора на статията абсолютно незапознат и очевидно слаб жорналист ако изобщо е такъв!
    Да ви кажа честно Наталия Кобилкина има и семинар “Как да направим мъжът си богат” ама виждам че това не е толкова пикантно все пак не е негативно и няма за какво да му обръщаме внимание нали така? Относно “най-изявените атлети в света” мили българи далече сме от там на светлинни години сме според мен .....
    Последно искам да споделя че Г-жа Кобилкина е сексуален психолог и знаете ли всеки в тази държава има нужда от психолог, като гледам коментарите и статиите яко сме изплискали водата всички.
    Много чест ние българите съдим всичко които ни е непознато, това показва колко сме закостенели.

    Коментиран от #5, #10, #18

  • 5 ПЕЛЕРИК

    42 0 Отговор

    До коментар #4 от "Марина":

    Бих ти показал шпек произведен в България,натурален без желиращи агенти.Пише се журналист не ЖОРНАЛИСТ.Върви на уроци при Кобилкина,да си хванеш богат чичко,че да имаш пари да се образоваш.
  • 6 Анонимен

    15 0 Отговор
    Еми така де.Псевдо разбир
    ачи промиват мозъци на загубеняци
  • 7 Касичка

    10 7 Отговор
    Но пък хитра идея за правене на пари от наивници.

    Коментиран от #13

  • 8 Урокът

    8 6 Отговор
    На бачкане момичета,купувайте памперси и се учете,че то така богата не се става!
  • 9 месара

    16 2 Отговор
    тая в каквото и да я обвинят, се ше е правилно! гуру, ти да видиш!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Иванов

    18 1 Отговор
    От тази уруспетина могат да научат единствено как да си провалят живота.
  • 13 Хмм

    17 1 Отговор

    До коментар #7 от "Касичка":

    Печели пари, използвайки глупостта и похотта на малоумните развратни хорица, които нямат морал, ценностна система и нравствени устои. Ха да я видим ако бяха всички хора свястни дали щеше да се подвизава тая. Друг път! Тя не е прецедент, лошото е че има клиентела, затова се е и реализирала, така да се каже.
  • 14 Цура дашната

    15 1 Отговор
    Шофьор и ку..Ва се раждат , това си идва от вътре .
  • 15 гост

    10 1 Отговор
    Пезивенка значи.....
  • 16 vasik atanasova

    12 1 Отговор
    руски боклук
    дойде тука да учи нас българите как се прави секс
    пълна шматка
    вън от БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #17

  • 17 В смисъл

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "vasik atanasova":

    Че е шматка и боклук така си е. Обаче имаш предвид че пише за перверзии, или че просто не разбира от секс?

    Коментиран от #21

  • 18 АЛОООУУУУ ЕЙ!!

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Марина":

    НЕ СТИГА ЧЕ МРЪСНА ГНУСНА КОВРА АМИ И СВОДНИЦА!!!
  • 19 мери

    7 6 Отговор
    Уважаеми сънародници,Кобилкина не развращава никого.Тя,както и други,си прави бизнеса и естествено иска пари за това.Помислете малко дали тя има някаква вина.Младите жени у нас водеха лек живот и преди да се появи Кобилкина.Нима не знаете,че те сменят партноирите си веднага щом разберат ,че нямат достатъчно средства да ги издържат и развличат и без намесата на Кобилкина.Огледайте се около вас и ще видите толкова жени над 30 години ,които нито се женят .нито могат да задържат мъж до себе си.Това са емоционално изхабени млади жени,от които просто нищо не става.Именно те са клиентките на Кобилкина.Те очакват Кобилкина да направи чудо с тях,но то разбира се не става и сега пищят.Тия жени са само за психиатър.Не е сериозно да поддържате леки жени

    Коментиран от #20, #23

  • 20 Ще я съди Господ!

    8 2 Отговор

    До коментар #19 от "мери":

    Тая ГНУСНА ИЗМЕТ ще я съди Господ Вседържител!!!
    Той ще съди и ВСИЧКИТЕ нейни поддръжници!!!
    И такива Той ще ги прати в огненият ад!!!
  • 21 vasik atanasova

    10 1 Отговор

    До коментар #17 от "В смисъл":

    НЕ РАЗБИРА ОТ СЕКС
    ИМАХ ЖИВА ВРЪЗКА С НЕЯ
    БЕШЕ МИ КЛИЕНТКА НА БАСЕЙНА

    Коментиран от #22

  • 22 Girl

    6 0 Отговор

    До коментар #21 от "vasik atanasova":

    Ама то и по обясненията и в нета също си личи, че не разбира от секс...
  • 23 Calendar4e

    7 2 Отговор

    До коментар #19 от "мери":

    Хайде "уважаема", не ни интересува личната ти биография, върви да я занесеш на твоя гуру Кобилкина, тя ще прояви жив интерес.
  • 24 Непознат

    3 0 Отговор
    Кобилкина е скъпа к.рветина,която могат да имат малко мъже,скъпо платена жена която се предлага на много мъже,от един богат отива при друг богат мъж.Типичен пример за неморална жена разчитаща на слабото място на мъжете-секса.Ако богатия мъж и каже че иска групов с мъже тази Кобилкина няма и да се замисли хич,само и само да живее богат живот.
  • 25 Наблюдател

    2 0 Отговор
    Кобилкина е част не само на фбр а и на илюминатите , които управляват света и ни унищожават с водата с храната , такива като кобилкина тровят и пръскат аф чума , ще се явят и програми разни за децата ни където ще им промиване, мозъците , всеки който играе за тях винаги е в политиката не ви ли прави впечатление , че на повечето държави мин са всеки път избрани същите , печелят щото им плащат и кампании за изборите квота кажат това става , ако кажат на Бойко да си подаде оставката ще я подаде , да не мислите че стачки те и митинги те събарят властта , парите са в тях , златото също , искам да попитам , някой би ли ми казал кой копае златото , на България ,да сте чули някой да стачкува, мистерия, заграждения , секретни местности а бе много питам май , увлякох се
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.