Last news in Fakti

29 Март, 2018 13:16 3 791 11

Мелания, зарежи го този кретен Тръмп! (ВИДЕО)

  • мелания тръмп-
  • доналд тръмп-
  • президент-
  • развод-
  • сексскандал-
  • порноактриса-
  • призив-
  • характер-
  • спекулации

Появиха се твърдения, че първата дама е погнусена от съпруга си и ще поиска развод

Мелания, зарежи го този кретен Тръмп! (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Дали първата дама ще напусне съпруга си? Ще има ли силата и смелостта да поиска развод? Ще прояви ли разум и характер, каквито навремето липсваха на Хилари Клинтън? Тези въпроси развълнуваха обществото, след като Белият дом отново започна да се тресе от шумен секс скандал. Той прикова вниманието на цяла Америка, а и на света, към семейството на президента Доналд Тръмп, по същия начин както стана в края на 90-те години със семейството на президента Бил Клинтън.

Появилите се експлозивни твърдения, че настоящият президент е изневерил на съпругата си с порнозвездата Сторми Даниълс и бившата плеймейтка Карън МакДугал през 2006 г., предизвикаха вълна от обществено недоволство. Скандалните твърдения, излезли наяве още през януари, този път бяха ярко осветени от светлините на прожекторите, след като в неделя вечер, порноактрисата Сторми Даниълс даде ексклузивно интервю за CNN. В него тя много подробно описа 10-месечната си секс афера с Тръмп, започнала малко, след като Мелания родила техния син Барън.

Ще напусне ли Мелания Тръмп съпруга си? Това е въпросът, който си задават всички.

Първата дама получи силна обществена подкрепа, а политическият коментатор и анализатор, с консервативни възгледи, С.Е. Къп, призова Мелания да напусне съпруга си.

Във вторник, по време на своето шоу в ефира на телевизия HLN, Къп сравни предполагаемата афера на Тръмп с тази на бившия президент Бил Клинтън през 90-те години и призова г-жа Тръмп да направи това, което Хилари Клинтън не успя преди 20 години, а именно "да остави кретена, който ѝ е съпруг."

"Докато феминистите се подиграваха на Хилари Клинтън за ролята ѝ на силна жена и модел за подражание, онова, което аз виждах беше една жена, която беше унижавана отново и отново", заяви Къп, визирайки решението на Хилари да остане зад съпруга си, въпреки множеството секс скандали.

"Мелания може и да няма политическа кариера, за която да мисли, но като първа дама тя е важна фигура в американската политика, а жените я наблюдават — особено младите жени. Мелания трябва да бъде пример за това поколение млади жени и да направи онова, което Хилъри Клинтън не направи за моето — да напусне идиота, който е неин съпруг", каза в ефир коментаторката.

Къп направи подобен коментар и във вестник New York Daily News, който бе озаглавен "Идиотът Тръмп (DUMP TRUMP!)

Къп писа, че докато твърденията и оправданията на Тръмп са "унизителни" за страната и партията, то те са нищо в сравнение с унижението, което съпругата му преживява.

След интервюто на Сторми, излъчено в ефира на CNN на 25 март, стана ясно, че първата дама, заедно със сина си, е напуснала Белия дом и заминала за Флорида. Това действие не остана незабелязано и съвсем естествено породи множество слухове и коментари.

Появиха се твърдения, че Мелания била погнусена от съпруга си и изключително унизена от случващото се. Възмущението и срамът, които изпитала били толкова силни, че тя не можела повече да дели един покрив с президента, а разводът бил най-логичното и неизбежно решение на ситуацията.

Решението ѝ да напусне Белия дом точно в деня, в който бе излъчено интервюто също не е случайно, коментират медиите в САЩ. Според слуховете, по този начин тя символично къса връзката с Тръмп и в същото време бяга от медийния скандал, в който бе замесена от съпруга си.

Друга версия за изчезването ѝ е, че се опитва да предпази сина си, като го държи надалеч от целия шум, който се вдига около изневерите на баща му.

Говорител на Мелания категорично отрече слуховете за разрив в отношенията между първата дама и президента.

"Наясно съм, че медиите обичат спекулациите и безпочвените клюки, но искам да припомня на обществеността, че в тази конкретна ситуация има замесено и дете, чието име трябва да се държи далеч от таблоидите", написа в профила си в Twitter говорителят на Мелания Стефани Гришам.

Запитана дали първата дама е гледала интервюто на Сторми, говорителката заяви: "Тя е прекалено фокусирана върху това да е майка и се наслаждава на пролетната си почивка във Флорида."

От Белия дом също се погрижиха да разсеят спекулациите за края на брака на президентската двойка. От там заявиха, че Мелания е заминала за Флорида заедно със сина си за традиционната им пролетна почивка, а Доналд Тръмп е зает с държавни дела и не може да ги придружи.

Държавният глава коментира индиректно твърденията и спекулациите около брака му, публикувайки коментар в Twitter, който гласеше: "Толкова лъжливи новини. Никога досега не са били толкова неточни и в такива размери."

Припомняме ви, че по думите на Сторми Даниелс тя и Доналд Тръмп започват да се срещат през 2006-а година, само три месеца след като Мелания ражда Барън. Сексът, по думите на Сторми, не е нищо особено — една поза, нищо лудо. "Но какво очаквате от някого на неговата възраст?", без свян заяви Сторми.

Даниелс разкри още, че е получила 130 000 долара, за да си мълчи за аферата, но въпреки това е решила да излезе на светло и да разкрие истината.

Малко след новината, че порноактрисата е имала връзка с Доналд Тръмп друга красавица заяви, че е била интимна с бизнесмена, докато той е бил женен за Мелания. Тя се казва Карън МакДугъл и по нейни думи е имала отношения с политика в продължение на десет месеца.

В интервюто в неделя вечер Сторми също така заяви, че докато е излизала с Доналд, той е признал, че с Мелания имат брачни проблеми. "Ние дори спим в различни стаи и вещите ни са изцяло поделени", заявил Тръмп на Даниелс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отегчен

    11 6 Отговор
    "предполагаемата афера на Тръмп", предполагаемата "намеса" на Москва по света и у нас, предполагаемото убийство на Скрипал, извършено, предполагаемо, от руснаци, предполагаемо по заповед на Путин. Лично.
  • 2 SDEЧЕВ

    15 3 Отговор
    ПРОЖЕКТИРАЙКИ ФИЛМ С ПОРНО ЗВЕЗДА CNN ВЕЧЕ Е ДОКАЗАНО ПОРНО КАНАЛ. ОТ РЕПОРТЕРИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ПОРНОГРАФИ.

    Коментиран от #5

  • 3 балама

    19 1 Отговор
    "Даниелс разкри още, че е получила 130 000 долара, за да си мълчи за аферата, но въпреки това е решила "

    Но не разкри колко е получила, за да "реши" да излезе на светло и да разкрие истината.
  • 4 Радев

    11 2 Отговор
    Джендърски времена!
  • 5 медиавист

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "SDEЧЕВ":

    Не са се "превръщали" - разкриха се като порнографи. Ма ми се струва, че в техния случай, "порнограф" звучи малко гордо. По-скоро помиари.
  • 6 Гацо

    6 1 Отговор
    Ох душичка... Как ли се мъчи с тоя дрът пръч. А тя какъв хубав милф е! Биш я взел веднага ако се разделят

    Коментиран от #7, #9

  • 7 реалист

    12 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гацо":

    Ти че не мож я взе, ясно, за нормалните. Пък тя няма да те вземе и клозетите да чистиш. Тъй че слез на... до мазата и си пини пърцуца.
  • 8 1111

    5 1 Отговор
    Какво ли не правят парите с човека,май го закопават?
  • 9 Радо

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гацо":

    Гацо, предложи и, пък нека тя да реши....длъжен си да пробваш, пък каквото стане!!
  • 10 БОБИ КОЧА

    4 1 Отговор
    Мале какво ли ще стане като се разбере че е бисексуален, и постоянно му изпращат от нашите русофобски идиоти да го забавляват ?
  • 11 Борис

    6 0 Отговор
    А да не си мислите че на тръмп ругите са маленки?Като дрът лопатар е у главата.