Last news in Fakti

15 Май, 2018 11:18 1 983 2

Мелания Тръмп спешно легна под ножа

  • мелания тръмп-
  • ангиомиолипом

Първата дама на САЩ е била оперирана успешно от доброкачествено образувание в бъбреците

Мелания Тръмп спешно легна под ножа - 1
Снимки: БТА/АР

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп е била оперирана успешно от доброкачествено образувание в бъбреците, предадоха световните агенции, като се позоваха на Белия дом.

"Тази сутрин (местно време в понеделник) първата дама Мелания Тръмп бе подложена на процедура по емболизация за лекуване на доброкачествен проблем в бъбреците. Процедурата се увенча с успех и нямаше усложнения", каза в комюнике говорителката на съпругата на президента на САЩ Доналд Тръмп.

48-годишната Мелания, бивша словенска манекенка, е настанена във военната болница "Уолтър Рийд", в щата Мериленд, предградие на столицата Вашингтон. Повече подробности за състоянието й не бяха дадени.

Според двама уролози, които не са запознати лично със случая, най-вероятно става въпрос за вид доброкачествен бъбречен тумор, наречен ангиомиолипом.

Мелания Тръмп по всяка вероятност ще остане в болница до края на седмицата. Тя бе видяна за последно на обществено място в сряда - на събитие в Белия дом в чест на майки и съпруги на военни.

Мелания Тръмп спешно легна под ножа

Президентът на САЩ посети своята съпруга. Преди свиждането Тръмп определи процедурата като успешна и каза, че Мелания е в добро разположение на духа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 айдеее

    3 3 Отговор
    таз пък коя беше, че чак ме уведомявате и за газовете и
  • 2 рик

    1 1 Отговор
    Трудно се живее с п...о