Last news in Fakti

8 Май, 2018 12:44 1 009 4

Мелания го удари на благотворителност

  • мелания тръмп

Първата дама на САЩ представи програмата си, наречена "Бъди най-добър"

Мелания го удари на благотворителност - 1
Снимки: БТА/АР

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп представи в Розовата градина на Белия дом програмата, по която тя ще работи и която е посветена на децата, предаде АР.

Така тя последва примера на предишните първи дами Лора Буш и Мишел Обама, водещи кампании съответно срещу неграмотността и затлъстяването при подрастващите. Мелания Тръмп е избрала за лозунг на програмата си израза "Бъди най-добър". Тя заяви, че ще съсредоточи усилията си в три области, свързани с подрастващите - физическото здраве, социалните медии и злоупотребите с опиоиди.

В речта, с която представи програмата, първата дама сподели, че е притеснена, че децата днес са по-малко подготвени да управляват емоциите си и често пъти прибягват до пристрастяващо или разрушително поведение, като например пристрастяване към дрога или тормоз над други деца. Мелания призова възрастните да бъдат по-добри във възпитанието на децата относно важността на здравословния и балансиран живот.

"Нашата отговорност като възрастни е да припомним на децата, че когато говорят на висок глас, или пък са онлайн, те трябва да подбират грижливо думите си и да говорят с уважение и състрадание", каза първата дама.

"Като майка и първа дама се притеснявам, че в един постоянно свързан свят, всичко се случва много бързо и децата могат да са по-малко подготвени да изразяват или да управляват емоциите си и да се обръщат често пъти към пристрастяващи или разрушителни поведения", допълни тя.

Накрая тя благодари на президента Доналд Тръмп, който я слушаше от първия ред, и на присъстващите членове на администрацията.

Мелания го удари на благотворителност

След това думата взе Тръмп, който похвали "чудесното слово" на съпругата си и подчерта, че "навсякъде, където тя отива, хората са трогнати от нейната искреност".

Рейтингът на Мелания Тръмп не престава да расте, откакто мъжът й дойде на власт. Миналата година през януари той беше 47 процента, а днес е вече 57 процента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милошевич

    3 1 Отговор
    Ако го удари на свирки също ще пожъне голям успех!
  • 2 оиоиои

    1 0 Отговор
    това е толкова измислено , кой миска кой плейматка кой президенша и айде благотворителност , искам да знам лично тя колко пари извади от джоба си и за какво ги даде , а не да ми събира некви подлизурковци и да им иска парите
  • 3 Бай хой

    0 0 Отговор
    Рекет сладък занаят.
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    Ох душичка благотворителна. Иска да се грижи за нещо заради липсата на жребец в леглото си. Милата.