27 Април, 2018 09:57 1 158 2

Мелания Тръмп се засели при Мадам Тюсо

  • мелания тръмп-
  • мадам тюсо-
  • восъчна фигура-
  • шон спайсър

Восъчна фигура на първата дама на САЩ се появи в нюйоркски музей

Восъчна фигура на първата дама на САЩ Мелания Тръмп се появи в нюйоркския музей на Мадам Тюсо, като тя бе поставена редом до тази на президента Доналд Тръмп, съобщи сайтът на музея.

Един от първите посетители на обновената експозиция стана бившият прессекретар на Белия дом Шон Спайсър. Той изтъкна, че приликата на восъчната фигура с оригинала е невероятна.

Фигурата на първата дама стана съставна част от отделната експозиция под название "Нека дадем възможност на Мелания да се изкаже!". Дирекцията на музея предоставя на посетителите възможността да пуснат туитове от името на първата дама в блога @MTMelanieMoments.

Предложенията ще се приемат от 25 април до 31 май 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 1 Отговор
    Хубава жена. А тоя нейния дъртак не стига че е смешен ми се пъчи като петел на купище. Много е смешен. А тая си е хубавица няма две мнения
  • 2 Диди

    1 0 Отговор
    Малко са й издължили лицето,не ми харесва статуята. Мелания е красива жена,която има вкус за мода.