Last news in Fakti

31 Януари, 2012 11:59 2 058 0

И отново Дейвид Бекъм е най-секси мъж за 2012 г.

Няма спасение! И през 2012 г. Дейвид Бекъм ще бъде еталон за мъжки сексапил, коментират светските сайтове победата на известния футболист победата в класацията на сп. „Хийт“.

След него се нареждат Раян Гослинг, Раян Рейнолд и Брадли Купър съответно на второ, трето и четвърто място.

Главният редактор на списанието Луси Кейв заяви, че „ „Хийт“ си е спечелило репутацията да представя всяка седмица по един известен мъж, но за първи път в своята история прави класация за най-сексапилните мъже на планетата за 2012“.

„Ние сме особено развълнувани от победата на Дейвид Бекъм, който вълнува не само жените, но и много мъже искат да подражават на него. Той притежава талант, стил, сексапил и харизма“, коментира Луси Кейв.

Дейвид Бекъм победи в класацията мачовци от рода на Робърт Патинсън, Джони Деп, Зак Ефрън и неостаряващия Джордж Клуни.
 Топ 25 на 101 най-горещи мачовци е съставена на базата на онлайн допитване сред 1000 читатели на списанието.

Всеки един от участниците е бил оценяван на базата на таланта си, сексапила, начина си на обличане и своята персоналност. През последните месеци Дейвид Бекъм натрупа доста точки, включвайки се в редица хуманитарни инициативи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА