Last news in Fakti

12 Април, 2018 12:04 5 834 14

Дори програмният директор на БНТ се пита: "Стани богат" или "Стани за смях"

  • стани богат-
  • предаване-
  • бнт-
  • водещ-
  • михаил билалов-
  • еммил кошлуков

Емил Кошлуков публикува интересен коментар на страницата си във Facebook и стари муцуни от БНТ се хванаха за гушите

Дори програмният директор на БНТ се пита: "Стани богат" или "Стани за смях" - 1

Сагата, около завърналото се наскоро в родния ефир предаване „Стани богат“ вече придобива невиждани размери.

Доста хора се изказаха негативно за новия водещ на шоуто - Михаил Билалов, но имаше и такива, които го защитиха. И макар потребителите и зрителите да са разделени в два напълно срещуположни лагера по отношение на актьора, който седна на стола на Ники Кънчев, те имат нещо общо. Всички са шокирани от неграмотността на участниците, които до този момент видяхме да сядат в стола срещу Билалов, а също така, никой от тях недоумява как така форматът се оказа в ефира на БНТ.

Дори програмният директор на БНТ се пита: "Стани богат" или "Стани за смях"

Изненадваща позиция изказа и Емил Кошлуков, който е програмен директор на телевизията майка и отговоря за стратегическото планиране на основния канал на Българската национална телевизия.

„Чудя се дали да не прекръстим „Стани богат" на „Стани за смях“, написа Кошлуков в личния си профил във Facebook.

След появата на публикацията, която добър урок на зложелателите на държавната телевизия, много от старите лица от ефира на БНТ скочиха.

Под поста на Кошлуков Явор Дачков написа: „Не съм го гледал, но по реакциите виждам, че не ви се е получило“. Програмният директор му отвърна: „Това конкретно. Но пък е развлекателно, а ние не отговаряме за образованието“.

Дори програмният директор на БНТ се пита: "Стани богат" или "Стани за смях"

Соня Колтуклиева, която също е кадър на БНТ пък написа: „Кой изобщо благослови излъчването на това прашасало шоу по БНТ? Външна продукция ли е?“

Дори програмният директор на БНТ се пита: "Стани богат" или "Стани за смях"

Коментарите под шеговитото предложение на Кошлуков имат много разностранен характер — от безприкословна подкрепа, през ироничено-хумористични подмятания, до пълно отрицание и негативизъм както към "Стани богат“, ката и към БНТ. Въпреки това, повечето са категорични, че самоиронията на Кошлуков е много добра и на място.

Дори програмният директор на БНТ се пита: "Стани богат" или "Стани за смях"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2672

    30 2 Отговор
    Ако поканят министрите, депутати и всички политици, 100 % ще се представят по същия начин.
  • 2 гост

    6 3 Отговор
    Кошлуков е директор на БНТ, а той самият е много противоречива личност. Това, че някой е интелигентен не означава, че може да води, да управлява или др. Той сам да пише подигравателно за предаване от програмата е върха на непрофесионализма и е крайно притеснително за отговорните лица. Бързо трябва да се смени, няма две мнения, защото щетите ще са огромни акос е забавят.
  • 3 2399

    21 5 Отговор
    Какво ми се пените толкова, като не ви харесва предаването си сменете канала. Това че някой простичък човек се явява не значи че предаването е лошо, все пак като гледаме се обогатяваме малко или много. Що се отнася до водещия, ми човека си е много интелигентен и си води добре а и ще се поочупи още малко. Българина все търси под вола теле, а тези които се явяват поне са се престрашили а не само да плюят по сайтовете.
  • 4 Ads

    7 3 Отговор
    Че то " Още от деня " с водещ Кошлуков е голям смях.
  • 5 poliglota

    8 1 Отговор
    А как можахте да намалите парите, втора сигурна сума беше 5к, сега е 2500? Да не говорим, че 100к е далеч от "богат"...смешна работа!
  • 6 ЗМЕЙ

    3 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: от безпрИкословна подкрепа, през ироничЕно-хумористични подмятания, до пълно отрицание и негативизъм както към "Стани богат“, КАТА и към БНТ... и това ми било рецензия на неграмотно предаване... дали пищещия рецензент е завършил трети клас?
  • 7 онзи

    7 1 Отговор
    Аз си мисля, че нарочно се канят полуграмотни млади хора, с цел да се насърчи затъпяването на нацията. Явно такава е политиката на БНТ.
  • 8 Веселин15

    3 1 Отговор
    Абе тия от Стани богат са големи смешници - нарочно ли избират такива тъпанари, които не знаят откъде изгрява слънцето или пък не знаят кои са братя Мормареви...явно не искат да рискуват с някой знаещ за да не им вземе парите.
  • 9 хо хо хо

    3 1 Отговор
    нямам думи млади незнаещи хора
  • 10 Карина

    5 1 Отговор
    Билалов води много добре.... Но кой няма да се шокира от явната ниска интелигентност срещу себе си...
    Дали наистина има предварителен кастинг?
    А и кой ги "кастингира"?
  • 11 Емили

    1 1 Отговор
    Милият г-н Кошлуков, що телевизия, що чудо смени... Най-после и до телевизията майка се докопа... И започнаха смешките...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 скромен

    1 1 Отговор
    Това, че формата е по БНТ е много добре - Рекламите са доста по-кратки. Това че не води Ники Кънчев също добре. Но повече яснота как ги избират тези "интелегенти". С голямо самочувствие сядат...ама няма покритие. И една забележка към г-н Билалов - не им подсказвай толкова, поне на двама досега им изкара втора сигурна сума без да го заслужават?!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.