17 Април, 2018 12:22 1 738 1

Мис Плеймейт 2014 стана майка

  • елена кучкова-
  • мис плеймейт-
  • плеймейт-
  • плеймейтка-
  • мис

"Мис Плеймейт 2014" Елена Кучкова е родила първото си дете.

От известно време Елена се беше скрила от светлините на прожекторите, но новината издаде манекенката Наталия Гуркова. Тя показа обща снимка с еротичния модел и написа, че е на погачата на дъщеря ѝ Изабела.

През октомври миналата година Кучкова само намекна, че може да е бременна. Тя публикува снимка във Фейсбук на тест за бременност, която беше допълнена от текста "Бебето е момиче."

Кучкова спечели титлата "Плеймейт на годината" през 2014-а, а по-късно влезе в къщата на VIP Brother. Въпреки че е интересна на публиката, тя никога не е била толкова напориста за медийно внимание като други плеймейтки като Николета Лозанова, Черната и Русата Златка.

В момента Кучкова дори страни от всякакви появи пред феновете си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Суйо

    1 0 Отговор
    А къде е "щастливият татко"? Да не става дума за Дева Мария - древният вариант на "Мис Плеймейт". :)