Last news in Fakti

1 Май, 2018 15:12 4 872 1

Генерал Шивиков се появи в "Стани богат"

  • шивиков-
  • стани богат-
  • участие-
  • шоу-
  • скандал

Генералът бе замесен в скандал за злоупотреба със служебно положение

Бригаден генерал Димитър Шивиков неочаквано се показа на малкия екран. Той е решил да покаже знания и да си пробва късмета в нашумялата игра "Стани богат", която от скоро радва зрителите вечер.

Генералът е много популярен военен. Преди време името му бе замесено в скандал за злоупотреба със служебно положение. Срещу него бе повдигнато обвинение от Военноокръжна прокуратура за това, че в качеството си на длъжностно лице-командир на военно формирование – „61-ва Стрямска механизирана бригада Карлово е злоупотребил с властта си и със служебното си положение, не е изпълнил служебните си задължения и е превишил властта си, припомня "Блиц".

Преди година пък ген. Шивиков бе награден от дядо Николай с орден „Св. ап. Ерм“ І-ва степен, най-високото отличие на Пловдивската света митрополия - за църковни заслуги и съдействие в делото на Българската Православна Църква.

"Моето призвание е да ръководя подчинения си състав и с личен пример да го мотивирам и вдъхновявам, особено на мисия зад граница", каза той на водещия Михаил Билалов.

След няколко въпроса, сигналът, който слага край на предаването прозвуча и прекъсна играта на ген. Шивиков преди въпрос за 1000 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    2 0 Отговор
    тази игра е тъкмо за мен!