4 Май, 2018 10:56 2 675 3

Джони Деп съвсем го закъса... Съди го бившата му охрана

  • охрана-
  • джони деп-
  • съд-
  • дело

Бившите гардове на Деп го съдят за неизплатени заплати

Една от най-големите звезди в Холивуд Джони Деп ще бъде съден, след като бившите му бодигардове Юджийн Ареола и Мигел Санчес заведоха иск срещу него за неизплатени възнаграждения, неприемливо отношение и ред други обвинения.

Бившите охранители на звездата обвиняват Деп, че ги е принуждавал да шофират автомобил, пълен със забранени субстанции, пише "Монитор", цитирайки британският вестник The Sun.

Деп наел двамата охранители чрез фирма, но през 2016 г. прекратил отношения с компанията и ги поканил да работят само за него.

През последните две години обаче двамата „били поставяни в ситуации надвишаващи възможностите и трудовата характеристика на бодигард“. В задълженията им влизало дори „да пазят Деп от самия него и пороците му, докато е на публични места“.

Според иска тези условия на труд са им довели до „вреди, причинени от стрес“. За две години не са получили нито цент за допълнителните часове работа, както и не им е позволявано да ядат и да си почиват докато са на смяна.

Част от обвиненията са насочени към Леонард Деймиън, началникът на личната охрана на Джони Деп, който е бил техен пряк ръководител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    3 0 Отговор
    лошо момче!
  • 2 пари

    5 0 Отговор
    У нас в строителството две трети собствениците са за сьд.
  • 3 кучето шаро

    2 0 Отговор
    Не го мислете Джони Деп .